Viorica Dăncilă, despre adopția fiului său, Victor! Declarații emoționante ale premierului

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
22/01/2019, 22:06
Viorica Dăncilă, despre adopția fiului său, Victor! Declarații emoționante ale premierului GALERIE FOTO
Viorica Dancilă, despre adopția fiului său, Victor! Declarații emoționante ale premierului

Viorica Dăncilă a vorbit în premieră despre adoptarea fiul său, Victor. Premierul României a avut declarații emoționate despre adopția care a avut loc în ianuarie 1990, imediat după Revoluție. „Am văzut un ghemotoc de 4 zile, care plângea foarte tare, care își plângea parcă disperarea. Mi-am dat seama că acela era destinul meu, că trebuia să ajut copilul acela.”, a spus Viorica Dăncila la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3.

Premierul României a povestit cum a luat decizia de a adopta un copil și cum soțul Vioricăi Dăncilă a ezitat. „Soțul mi-a spus: ‘Ai 26 de ani, suntem tineri, nu știu cum ne vom descurca. Crezi că o să poți să iubești acest copil așa de mult?.”, a povestit premierul României acel moment. Până la urmă, totul a decurs bine pentru familia Dăncilă. „Soțul meu l-a iubit și îl iubește enorm de mult pe Victor”,  a povestit Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă despre adopția fiului său, Victor: Am plâns și eu și soțul meu

Viorica Dancilă a vorbit în premieră despre adopția fiului său, Victor. Declarațiile emoționante ale prim-ministrului au culminat cu momentul în care Viorica Dăncilă a povestit cum Victor a reacționat  la un moment dat. „Poți să mă pedepsești că și așa nu sunt copilul tău.”, a povestit premierul că i-ar fi spus la un moment dat fiul său. „Am plâns și eu și soțul meu și el”, a spus Viorica Dăncilă, care a povestit că familia sa a trecut peste acel episod pentrecut pe vremea când Victor avea 15 ani.

Victor Dăncilă prezent alături de mama sa la Ateneul Român

Viorica Dăncilă l-a înfiat pe Victor, băiatul său, care s-a făcut remarcat la evenimentul de la Ateneu. Premierul l-a adoptat pe Victor de la o familie săracă din Teleorman. Floarea Trocan, mama care l-a născut pe Victor e mulțumită că fiu ei a ajuns bine.  „Primul certificat de naștere a fost făcut direct pe numele Dăncilă”, a povestit mama băiatului. „Soțul meu, tatăl băiatului, n-a aflat niciodată că l-am dat. Era grav bolnav, internat în spital și mă întreba mereu unde e, îi ziceam că e prea mic. Soțul a murit în martie 1990, fără să-l vadă vreodată”, a povestit mama naturală a lui Victor Dăncilă, pentru Libertatea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×