Viorica Dancilă, demisie pe caz de boală! Ipoteză șoc: Victor Negrescu i-ar lua locul

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
18/09/2018, 09:23
Viorica Dancilă, demisie pe caz de boală! Ipoteză șoc: Victor Negrescu i-ar lua locul
Viorica Dancila își va da demisia din postul pe care il ocupa din probleme de sanatate

Viorica Dăncilă ar putea demisiona din Guvern pe caz de boală! Acum, oamenii se întreabă cine ar putea veni în locul ei. O schimbare a grupării care conduce țara se va produce, iar toate încep de la premier, după cum relatează pe susrse membri din PSD. Se pare că susținătorii, în frunte cu Liviu Dragnea, președintele Partidului Social Democrat, au pregătit un demers, un nou plan pentru ca România să funcționeze. După cum postul Vioricăi Dăncilă va rămâne liber, cineva trebuie să-l ocupe. Dar cine este favoritul, cine este cel ales?

Informațiile din presă de la ora actuală spun că este cineva pe care nu l-ar refuza nici liderul PSD, dar nici Klaus Iohannis, conform Capital. Din alte surse, viitorul premier ar fi deja în tratative cu echipa de consilieri ai Guvernului. Potrivit infocaras.ro, viitorul premier ar purta numele de Victor Negrescu. Se pare că toți îl propun ca prim ministru pe social democratul delegat pentru afacerile europene. De ce este atât de bine văzut Negrescu?

Ce are el în plus pentru ca lumea să-l accepte fără dar și poate? Fiind cel mai tânăr europarlamentar român este vâzut atât de bine pentru că a activat mulți ani de zile în cadrul organismelor Uniunii Europene, dar și în Partidul Socialist European. Un alt punct forte al acestuia, ce i-ar putea impresiona pe membrii partidului și nu numai, este și faptul că face parte dintr-o familie diplomatică; tatăl său fiid fost ambasador.

De ce ar demisiona din Guvern Viorica Dăncilă?

Viorica se va retrage din guvernul Romaniei di nmotive de sanatate
Viorica Dăncilă, alături de liderul PSD, Liviu Dragnea

Premierul României nu mai face față! Motivul pentru care Viorica Dăncilă se retrage nu este unul empatic, în acord cu cele strigate de popor, asta pentru jumătatea care nu o dorea să ocupe funcția dde prim ministru, ci este unul legat de sănătate.

Citește și: Alexandru Arșinel, din nou în reclamele farmaciei Catena. După ce Stela Popescu ne-a părăsit, actorul s-a întors singur în reclame

Citește și: Un fan al unei îndrăgite trupe românești a murit, duminică seara, în timpul concertului! Ce a urmat apoi

Citește și: Ce ținute poartă Meghan Markle la coafor. Se deghizează ca să nu fie recunoscută

Conform informațiilor din presă, aceasta nu mai face față presiunii, stresului, furiei oamenilor și a ales să se retragă din motive de sănătate. Premierul nu mai face față celor 3 elemente enumerate mai sus nici cu ajutorul medicamentelor, așa că a ales să se retragă pe caz de boală.

Cine este Victor Negrescu, posibilul viitor premier al României?

Viorica Dancila se retrage din Guvernul Romaniei din motive de sanatate
Victor Negrescu este declarat cel mai tânăr europarlamentar

Victor Negrescu, născut la Alba Iulia, în anul 1985, a primit titlul de cel mai tânăr europarlamentar român. Acesta a fost ales în Parlamentul European în luna mai, anul 2014. Acesta este declarat un membru al Partidului Social Democrat, iar, în prezent, începând încă din anul precedent, este Ministrul delegat pentru Afacerile Europene. Începutul carierei sale a fost la Radio! În calitate de jurnalist la Radio France Internationale, a colaborat cu renumita revistă Le Monde diplomatique și Regard. Din anul 2009, Victor Negrescu și-a început studiile superioare în cadrul Universității Dimitrie Cantemir.

Mai apoi, acesta s-a alăturat Școlii Naționale Politice și Administrative. După facultate a urmat Masterul, care a fost ăn limba engleză, numit ”Development, International Cooperation and Humanitarian Aid”. Debutul său în politică a început la vârsta de 17 ani. Acesta a fost simpatizant al Partidului Socialist din Franța, unde și-a făcut studiile preuniversitare, iar mai apoi a devenit membru al Partidului Social Democrat din România.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×