Viorica Dăncilă, Crăciun de poveste în vila impresionantă de la Predeal! A fost dată de gol de fiul ei, Victor

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
30/12/2019, 11:53
Viorica Dăncilă, Crăciun de poveste în vila impresionantă de la Predeal! A fost dată de gol de fiul ei, Victor GALERIE FOTO
Viorica Dăncilă s-a distrat la Predeal de Crăciun. Sursa foto - ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Viorica Dăncilă a avut parte de un Crăciun de poveste în vila impresionantă de la Predeal! Deși nu mai este la fel de activă pe rețelele de socializare, fostul premier al României continuă să transmită din când ân când câte un mesaj pentru români.

Viorica Dăncilă, Crăciun de poveste în vila impresionantă de la Predeal!

A făcut-o ultima oară chiar pe 24 septembrie când a avut o simplă urare, foarte scurtă, de sărbători. Cu toate acestea, fiul ei, Victor, a fost cel care a dat-o de gol și a arătat unde anume își petrecere sărbătorile de iarnă fostul candidat la alegerile prezidențiale al PSD-ului.

Acesta a arătat mai multe detalii din intimitatea familiei. ”Sfânta sărbătoare a Nașterii Domnului să vă aducă bucurie, pace și căldură în suflet! Crăciun fericit alături de cei dragi și un an nou plin de realizări!”, a fost mesajul transmis de Viorica Dăncilă, în ajun de Crăciun.

A fost dată de gol de fiul ei, Victor

Aproape imediat, Victor și-a pus o poză pe Instagram în care se putea vedea destul de clar cum familia Dăncilă a sărbătorit împreună Crăciunul la vila din Predeal. Vă reamintim că în această stațiune de pe Valea Prahovei, familia Dăncilă are o vilă  impunătoare, una despre care s-a scris mult în timpul campaniei electorale.

Fostul premier şi soţul ei au cumpărat, în anul 2000, un teren la Predeal, cu suprafaţa de 544 de metri pătraţi. Acum, Victor a făcut o fotografie imediat după Crăciun, peste gardul vilei, putându-se observa brazii încărcaţi de zăpadă care înconjoară casa de vacanţă a familiei Dăncilă.

N-a fost un an prea ușor nici pentru fiul Vioricăi Dăncilă. Acesta a desis să se separe de soţia sa, Elena, după o căsnicie de trei ani. Ea este consilier juridic la Primăria Sectorului 5, în timp ce Victor este consilier la Curtea de Conturi.

Prezența Vioricăi Dăncilă pe facebook a atras din nou numeroase valuri de comentarii și reacții. O bună parte din ele erau positive: „Sărbători binecuvântate!!”, „Crăciun fericit și multă sănătate va doresc”, „Multumim sanatate si rabdare asa cum ai mai dovedit de atatea ori”, sunt comentariile pozitive primite de Dăncilă la postare.

Cu toate acestea, mulți români nu o iartă pe Dăncilă pentru asocierea cu fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, și au trecut peste faptul că era perioada de Crăciun și i-au făcut urări mai puțin plăcute premierului:

„Cand primesti catusele? Acum sau de paste?”, „Iar a aparut cosmarul asta pe-aici???”, „Tot am așteptat discursul în engleza al doamnei Vio, și nu a mai venit… M-a dezamăgit cumplit”, „Uitasem sa dau dislike la pagină”, sunt o parte din comentariile primite de Dăncilă la postarea de Crăciun.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×