Viorel Lis, din nou pe mâna medicilor. Ce a pățit fostul primar. Oana Lis a făcut totul public

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
22/01/2020, 12:40
Viorel Lis, din nou pe mâna medicilor. Ce a pățit fostul primar. Oana Lis a făcut totul public
Viorel Lis, din nou pe mâna medicilor.

Viorel Lis are din nou probleme de sănătate, însă de data aceasta nu foarte grave. Fostul primar al Capitalei a făcut o vizită la un cabinet stomatologic, unde medicul i-a trasat un plan pentru ca fostul edil să-și recapete zâmbetul foarte atrăgător, pe care-l știm cu toții.

Viorel Lis, din nou pe mâna medicilor

Viorel Lis s-a hotărât să-și pună dinții lipsă, iar soția sa i-a fost alături în demersul său, mai ales că ea este principalul beneficiar, după cum a scris blondina pe Facebook: „Vrea să-şi pună dinţi… să mă muşte!”, a postat Oana Lis pe Facebook, alături de o fotografie cu Viorel Lis.

Viorel Lis va putea apela în curând chiar la ajutorul soției sale, pentru alte probleme serioase, cum ar fi acelea legate de adicția de păcănele, de exemplu. Oana Lis l-ar putea ajuta, la un preț probabil modic, să scape de vicii și să revină la cea mai bună formă a lui, deoarece mondena a terminat facultatea de Psihologie și este hotărâtă să-și deschidă cabinet.

Oana Lis vrea să își deschidă cabinet psihologic

Oana Lis își va deschide cabinet psihologic, după ce și-a luat licența vara trecută, iar acum poate profesa ca psiholog. Soţia lui Viorel Lis a anunțat pe contul său oficial de socializare că a început deja să aranjeze o cameră, pe care vrea să o transforme în cabinet psihologic, potrivit romaniatv.net.

„Încă un pas în evoluția mea persoanală! Am finalizat cursul și mi-am luat diplomă de Consilier dezvoltare personală! Întăi lucrezi cu tine sa devii cea mai buna versiune a ta (să fii într-o stare de iubire, acceptare, iertare, asumare) și apoi ești pregătită sa lucrezi cu ceilalți”, a anunţat Oana Lis.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×