Viorel Lis, prima apariție la TV, după ce s-a spus că e pe moarte! Cum a vorbit fostul edil

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
17/08/2018, 17:53
Viorel Lis, prima apariție la TV, după ce s-a spus că e pe moarte! Cum a vorbit fostul edil
Viorel Lis a revenit in showbiz, dupa ce a fost la un pas sa-si piarda viata

Viorel Lis, prima apariție la TV, după ce s-a spus că e pe moarte! Chiar dacă a avut probleme grave de sănătate, iar soția lui spunea că fostul edil vorbește mai mult prin semne și chiar se temea că îl va pierde, Viorel Lis și-a revenit și a început din nou să facă turul televiziunilor.

Se pare că fostul edil al Capitalei se simte foarte bine, deoarece a apărut la emisiunea “Prietenii de la 10“ de la Antena 1, alături de soția lui. Cei doi au fost foarte bine și puși pe glume, ca întotdeauna.

Viorel Lis, prima apariție la TV, după ce s-a spus că e pe moarte! Cum a vorbit fostul edil

“Uite, mă, că ai memorie!”, a glumit Oana față de Viorel, care a mărturisit faptul că se va muta la țară, dacă vreodată va rămâne singur, fără Oana: “Dacă rămân singur, mă duc la țară”.

”Am avut probleme mari, dar nu vreau să mă gândesc la asta. Vreau să îmi trăiesc viața. Am avut o operație, dacă nu o făceam, muream de cancer. A doua oară am avut un atac vascular, cu niște crize de epilepsie, nici nu mai știam cum mă cheamă. Am momente când nu îmi aduc aminte de unele chestii. A apărut pe Internet un cont pe Facebook cu numele meu și vreau să spun că nu este al meu”, a mărturisit Viorel Lis.

”A avut două episoade când nu mai vorbea și m-am rugat la Dumnezeu să fie bine. L-am iertat și pe tatăl meu, chiar mă bucur că am fost la biserică de Sfântă Maria și am aprins o lumânare la vii și m-am rugat să îi fie bine, în ciuda bătăilor pe care mi le-a dat”, a completat Oana.

Viorel Lis, ajuns la vârsta de 74 de ani, a suferit un accident vascular cerebral pe data de 27 aprilie. Medicii l-au operat de colecist, iar intervenția a durat o oră și jumătate.

Viorel Lis a fost dus la Spitalul de Urgență Floreasca de către soția sa, după ce a acuzat dureri cumplite. După consult, medicii au hotărât să-l opereze de colecist, însă fostul edil al Capitalei s-a opus. A fost convins, în cele din urmă, de către soția sa să se lase operat.

Oana şi Viorel Lis sunt împreună de la sfârşitul anilor ’90 şi formează unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din showbizul din România.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×