Viorel Cataramă, atac devastator! „Dacian Cioloș e un comunist, Dan Barna e un neomarxist care sprijină numai multinaționalele”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
21/07/2019, 14:39
Viorel Cataramă, atac devastator! „Dacian Cioloș e un comunist, Dan Barna e un neomarxist care sprijină numai multinaționalele” GALERIE FOTO
Viorel Cataramă este nemulțumit de alianța USR/Plus

Președintele Dreptei Liberale, Viorel Cataramă a inițiat un atac devastator la adresa liderilor Alianeței USR/Plus. Totul vine la puțin timp după ce cele două grupări politice au stabilit în urma unor negocieri interne, ca Dan Barna să fie candidatul pentru alegerile prezidențiale, iar pentru funcția de premier să fie validat Dacian Cioloș. Anunțul a fost făcut, duminică, de cei doi lideri ai alianței 2020.

Viorel Cataramă, atac devastator!

Nu toată lumea a fost impresionată de mesajul alianței. Viorel Cataramă, candidat și el la prezidențiale, consideră că Cioloș este un comunist, în timp ce rivalul său pentru Cotroceni este ”un neomarxist care luptă împotriva capitalului autohton și sprijină numai activitatea multinaționalelor”. Într-un mesaj postat pe o rețea de socializare, Cataramă a continuat acuzele.

”Alianța USR-PLUS și-a desemnat candidatul la PM: un comunist, pe nume Dacian Ciolos! Argumentele sunt solide: cât a fost PM, dl. Ciolos a plafonat prin lege prețuri și tarife, a militarizat un serviciu secret, a atacat cu ferocitate sectorul privat (vezi cazul Bradet), a încercat să treacă în patrimoniul statului aseturi aparținând sectorului privat (nationalizari).

Viorel Cataramă, atac devastator! Viorel Cataramă
Viorel Cataramă i-a criticat dur pe Dacian Cioloș și Dan Barna. Sursa foto – facebook

Acuze dure la adresa liderilor Alianței USR/Plus

A încercat etatizarea culturii (stabilirea de catre guvern a prețului operelor de artă-vezi cazul Cumintenia Pamantului). Toate acestea reprezintă, de altfel, măsuri comuniste, nici macar socialiste”, a scris Viorel Cataramă, vizibil deranjat de anunțul făcut de liderii alianței USR/ Plus. Mai mult de atât, omul de afaceri l-a atacat și pe Dan Barna.

„Și, în tandem cu Dan Barna, un neomarxist care luptă împotriva capitalului autohton și sprijină numai activitatea multinaționalelor, avem tabloul complet al pericolului uriaș care paște România în cazul în care acești susținători ai stângii globaliste ar prelua puterea”, a mai precizat Cataramă.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×