Vineri, 6 decembrie, galele LIVE de la Vocea României! Se știu primii concurenți calificați!

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
06/12/2019, 23:09
Vineri, 6 decembrie, galele LIVE de la Vocea României! Se știu primii concurenți calificați! GALERIE FOTO
Vocea României începe de la 20.30 pe Pro TV. Sursa foto - facebook

Vineri, 6 decembrie, încep galele LIVE de la Vocea României! Este oficial – etapa confruntărilor a luat sfârșit, drept pentru care concurenții rămași în joc se pregătesc acum pentru seria marilor emoții. Antrenorii au ales cei 12 oameni care merg în live-urile Vocea României și scena este pregătită.

UPDATE. Elena Bozian și Adriana Simionescu sunt cele două concurente din echipa lui Horia Brenciu care s-au calificat în a doua semifinală de la Vocea României.


UPDATE. Dragoș Moldovan, din echipa lui Tudor Chirilă, merge mai departe. Alături de acesta, s-a mai calificat și Mădălina Lefter.


UPDATE. Din echipa lui Smiley a fost eliminată Renee Santana, iar acesta merge mai departe cu Andi Țolea și Elena Ilie.


UPDATE. Bogdan Dumitraș și Jamina Răsădean merg mai departe în echipa Irinei Rimes, după eliminarea Amandei Aprotosoaei.

Vineri, 6 decembrie, încep galele LIVE de la Vocea României!

De acum încolo antrenorii devin și ei spectatori. Dacă până în acest moment, Tudor, Smiley, Irina și Horia s-au putut implica și au încercat să-și creioneze portretul câștigătorului, acum Măria Sa publicul decide. Puterea de decizie se mută de la antrenori la cei de acasă care își vor putea susține favoriții în drumul spre marea finală!

Aproape ca de fiecare dată, ediția Vocea României de săptămâna trecută a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 7.3 puncte de rating și 23.6% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut 5.8 puncte de rating și 18.8% share.

12 concurenţi se luptă în prima semifinală a show-ului Pro TV

Mai mult de atât, pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.1 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României. A existat și un moment de glorie. Astfel, minutul de maximă audiență a fost cel de la 21:21, atunci când peste 1.8 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

În urmă cu 7 zile, Smiley i-a trimis în luptă pe Andi Țolea, Zoe Grigoraș, Renee Santana, Yaser Ramadan, Maria Farcaș și Elena Ilie. Duelurile au fost unele pe cinste, însă doar trei concurenți merg mai departe: Andi, Renee și Elena.

Şi Horia a avut emoții. Elena Bozian, Luiza Constantin, Oana și Răzvan Ailoae, Diandra Bancu, Adriana Simionescu şi Nunzio Mastrangelor s-au luptat pentru un loc în live-uri. Brenciu a hotărât să meargă cu Elena, Oana & Răzvan și Adriana în următoarea fază a show-ului.

Jelena & Jovana Milovanovic, Bogdan Dumitraș, Emanuela Gherasim, Cristina Dima, Amanda Aprotosoaie, Jasmina Răsădean și Mădălin Antonesei au fost concurenții Irinei care au luptat pentru a demonstra că sunt cei mai buni. În final, Bogdan, Amanda și Jasmina au fost aleși de antrenoare pentru următoarea etapă.

Pentru Tudor Chirilă lucruruile au fost cât se poate de clare. Bogdan Ghirău, Gabriel Bîscoveanu, George Aghinea, Mădălina Lefter, Dragoș Moldovan și Ana Maria Ioana au intrat în joc și au sperat să-și convingă antrenorul! Au reușit lucrul acesta Gabriel, Mădălina și Dragoș.

În această seară, de la ora clasică, 20:30, cei 12 calificați vor simți pentru prima dată emoțiile unui live în cea mai importantă competiție a vocilor!

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×