#VideochatisteleVoteaza! Campanie de chemare la vot a modelelor de videochat. Pe cine preferă între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă?

#VideochatisteleVoteaza! Campanie de chemare la vot a modelelor de videochat. Pe cine preferă între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă?
Modelele din videochat au anunțat că merg la vot *foto: adevarul.ro

Focul alegerilor prezidențiale au atins toate categoriile sociale din România, dar și toate meseriile din țară. Afectate de clasa politică sunt și modelele din videochat, o industrie care generează aproape un miliard de euro și dă de lucru la câteva zeci de mii de români. Astfel, unul dintre cele mai importante studiouri de videochat a avut un îndemn la votare pe facebook. Mai mult, a avut un apropo și cu cine ar vota.

Videochatistele votează! Anunțul făcut de modele de videochat

Astfel, studioul cu pricina a parafrazat celebra poezie „Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie!” a lui Mihai Eminescu și a anunțat că modelele vor prefera să meargă la vot în loc să muncească, și astfel riscă să piardă două mii de euro! De asemenea, compania de videochat a anunțat, subtil sau nu, că modelele sale vor vota cu Klaus Iohannis:

„Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie,
Țara mea de glorii, țara mea de dor?
Duminică-i o zi mare, este ziua de votare
Chiar de pierd eu două mii, eu online tot nu voi fi
Nu intru pe LiveJasmin, ci la vot mă duc, să știi!
România mea frumoasă,
Noi cu toate vom ieși, să votăm cu cine-o fi…
Ei, dar nu chiar cu oricine, ?? știe română bine!”

#Videochatistelevoteaza. Anunțul făcut de un studio de videochat *foto: captură facebook

Nu este prima oară când industria videochat-ului este activă din punct de vedere civic. Astfel, pe 15 martie, în timpul protestului #șîeu în care se cereau autostrăzi în România și în special în zona Moldovei, un alt studio a ales să răspundă pozitiv protestului de 15 minute. Astfel, în cele 20 de studiouri, aflate în mai multe țări din lume, unde sunt angajate circa 1000 de tinere, s-a ținut un protest pentru autostrăzi. Iar potrivit reprezentanților firmei, pentru cele 15 minute în care modelele și-au întrerupt activitatea pierderea a fost de aproximativ 10.000 de dolari.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×