VIDEO Un șofer a intrat cu mașina în UPU Craiova. Ce au descoperit anchetatorii

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
20/01/2019, 10:27
VIDEO Un șofer a intrat cu mașina în UPU Craiova. Ce au descoperit anchetatorii GALERIE FOTO
VIDEO Un șofer a intrat cu mașina în UPU Craiova. Ce au descoperit anchetatorii

Un șofer a intrat cu mașina în plin în Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) Craiova. La volan erau un bărbat de 39 de ani. Din fericire nu au fost victime. Pe imaginile video se vede cum șoferul a intrat prin ușile de la UPU, noroc că persoanele aflate atunci în secție erau mai departe de uși. Anchetatorii au descoperit că șoferul era băut.

Sâmbătă seară un bărbat în vârstă de 39 de ani a intrat cu maşina în uşile de acces ale Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. În urma incidentului el fiind singurul rănit. Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru stabilirea cauzelor care au dus la acest accident. Potrivit unor martori acesta a declarat că ar fi încurcat pedala de frână cu cea de accelerație. Martorii spun altceva. „A tras maşina în faţa uşilor, a ridicat capota, a urcat la volan şi a trecut prin uşi“, a spus o asistentă.

VIDEO Un șofer a intrat cu mașina în UPU Craiova. Polițistii au descoperit că era băut, iar martorii spun că gestul a fost intenționat

Șoferul care a intrat cu mașina în UPU Craiova a declarat că în loc să frâneze a accelerart din greșeală. Polițiștii au descoperit însă că aceasta din urmă era băut. Ioan Lupu este din Moldova Nouă, judeţul Caraş Severin și se pare că a intrat intenționat cu mașina în Unitatea de Primire Urgenţe. Acesta fusese mai devreme în unitate alături de iubita sa şi fiul acesteia. El s-ar fi enervat pentru că au aşteptat prea mult până să fie văzuţi de medic, iar martorii susțin că bărbatul a plecat nervos. Acesta era și băut, conform poliției.

Cu mașina la UPU Craiova

Cu mașina la primiri urgențe! Se întâmplă chiar în aceste clipe, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean din Craiova. Un șofer a ajuns cu autoturismul chiar în zona de recepție a pacienților. Later edit: din primele informații, nu există persoane rănite în urma accidentului. Șoferul autoturismului ar fi fost sub influența alcoolului. Poliția face cercetări.Video Marinescu Daniel

Gepostet von Digi24 Craiova am Samstag, 19. Januar 2019

„Conducătorul auto avea o concentraţie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Susţine că ar fi încurcat pedalele. Poliţiştii desfăşoară cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj”, a transmis Poliţia Dolj, după ce șoferul a fost testat. Conform reprezentanţilor ISU Dolj, pompierii au intervenit și au scos maşina din zona respectivă, deplasând la fața locului un echipaj de descarcerare. „În cauză s-a întocmit dosar penal pe numele şoferului sub acuzaţia de conducere sub influenţa alcoolului şi distrugere”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×