VIDEO. Un jandarm din Cluj lovește și înjură un bărbat în gară. Jandarmeria anunță o anchetă

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
02/02/2020, 11:56
VIDEO. Un jandarm din Cluj lovește și înjură un bărbat în gară. Jandarmeria anunță o anchetă
VIDEO. Un jandarm din Cluj lovește și înjură un bărbat în gară. Jandarmeria anunță o anchetă. Sursa foto: Hepta

Un nou caz de violență în care este implicată Jandarmeria a stârnit furia oamenilor pe internet, după ce a apărut un video ce înfățișează un jandarm din Cluj ce lovește și înjură un bărbat în Gara din Cluj-Napoca.

Un jandarm din Cluj, filmat în timp ce agresează verbal și fizic un bărbat

Se pare că incidentul a avut loc sâmbătă seara, chiar în fața Gării din Cluj-Napoca și a fost filmat de un martor.

Din imagini se vede cum un jandarm din Cluj trântește la pământ un bărbat și îl înjură în timp ce îl lovește cu piciorul.

”Stai jos că te rup în două! Tu cu cine ai impresia că vorbeşti?! Io îs nime în Cluj, mă?!”, spune jandarmul, conform imaginilor video, către bărbatul pe care l-a trântit la pământ, în timp ce îl lovește cu piciorul și îi adresează alte injurii.

la scurt timp, la fața locului a apărut și un echipaj de Poliție, iar conducerea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Cluj anunță acum că a demarat o anchetă în acest caz.

Jandarmeria anunță o anchetă

”Din informaţiile pe care le deţin, subofiţerul se afla în zona gării într-o misiune de patrulare în timpul căreia a observat un conflict între două persoane. Jandarmul a încercat să aplaneze conflictul, să le despartă.

Din cauza stării de ebrietate a uneia din persoane, nu a fost posibil acest lucru, aceasta devenind agresivă şi înjurându-l pe jandarm. Din ordinul comenzii unităţii, încă de azi noapte, a fost constituită o comisie de verificare.

Din ce reiese din imaginile apărute în spaţiul public pe care şi noi le-am vizionat, este vorba despre un comportament agresiv, violent.

Urmează ca această comisie să stabilească întregul context în care s-a produs incidentul”, a transmis Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Cluj , printr-un comunicat de presă, remis News.ro.

Conform celor spuse de reprezentanții inspectoratului, un astfel de incident ”nu face cinste unui cadru militar”. Rămâne acum de stabilit circumstanțele în care a avut loc incidentul în care este implicat un jandarm din Cluj și un alt bărbat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×