VIDEO Români morți în accident, în Marea Britanie! Unul dintre ei transmitea LIVE și a cerut șoferului să încetinească

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
11/10/2018, 14:36
VIDEO Români morți în accident, în Marea Britanie! Unul dintre ei transmitea LIVE și a cerut șoferului să încetinească
Doi români au murit în Marea Britanie, într-un accident rutier

Doi români au murit, luni, în urma unui accident produs în Marea Britanie. Unul dintre cei doi filma LIVE cursa și îi cerea șoferului să reducă viteza, însă totul s-a sfârșit tragic. Mașina celor doi a intrat pe contrasens și a lovit un alt autoturism, pe şoseaua Congleton Road, în Arclid.  Totul s-a petrecut în zorii zilei, respectiv la 2.15 minute, iar la fața locului au ajuns imediat echipele de prim ajutor.

Șoferul mașinii românilor, un gălățean, a murit pe loc, iar orădeanul Ştefan Sebastian Covăşdan a fost transportat de urgență la spital. Fiind ținut în viață doar de aparate, acesta și-a dat și el ultima suflare la scurt timp după ce a fost internat.

Sursa video: ebihoreanul.ro

Români morți în accident, în Marea Britanie

Din cauza accidentului, traficul în zonă a fost blocat timp de 12 ore pentru ca poliţiştii să poată efectua cercetări la faţa locului. Oamenii legii au făcut şi apel la publicul de pe reţelele de socializare sau oricine are mai multe informaţii să dea o mână de ajutor. Pe înregistrarea transmisă pe Facebook, se aude cum cei doi erau în stare de ebrietate, iar unul dintre ei cere celuilalt să încetinească.

Orădeanul a mai apărut în presă, anul trecut
Orădeanul a mai apărut în presă, anul trecut

În ţară, însă, românii s-au solidarizat cu familia lui Ştefan Sebastian Covăşdan. „Familia lui nu are o stare financiară foarte bună şi ai lui au nevoie de bani, ca să poată să meargă să-l aducă acasă”, a scris o cunoștință a victimei pe rețelele de socializare. Aceasta a indicat ca persoană de contact, pentru orice ajutor care li s-ar putea oferi, pe sora orădeanului Florina Szabo, ori contul RO72INGB0000999908266828, deschis la ING de o apropiată a familiei, Ciocnadi Bernadett Isabella.

Orădeanul care a murit a mai apărut în presă

Orădeanul a mai apărut în presă, anul trecut, în cadrul unor imagini în care întreținea relații intime cu o tânără, în centrul orașului, pe soclul unei statui. Atunci, s-a iscat un scandal monstru, iar organele de poliție s-au autosesizat, după ce imaginile au făcut înconjurul țării.

Polițiștii i-au întocmit, la vremea respectivă, dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri, mai exact pentru „efectuarea de acte sexuale orale explicite în public, şi distribuirea în public de imagini ce prezintă explicit o activitate sexuală”. Tot atunci, împreună cu Covăşdan, au ajuns în fața instanței și femeia care a participat la întreaga scenă, dar și cel care a filmat, un prieten al orădeanului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×