VIDEO. Imagini greu de privit într-un liceu din Galați: un șobolan pune elevii pe fugă într-o sală de clasă. În școală fusese făcută deratizarea

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
06/02/2020, 18:10
VIDEO. Imagini greu de privit într-un liceu din Galați: un șobolan pune elevii pe fugă într-o sală de clasă. În școală fusese făcută deratizarea
VIDEO. Imagini greu de privit într-un liceu din Galați: un șobolan pune elevii pe fugă într-o sală de clasă. În școală fusese făcută deratizarea. Sursa foto: Captură video

Un șobolan a speriat o întreagă clasă cu elevi dintr-un liceu din Galați, iar acum au fost postate și imagini video cu momentul respectiv. Se pare că incidentul nu este primul de acest gen, spun elevii gălățeni.

Într-un liceu din Galați, un șobolan face legea

Înregistrarea video arată cum un șobolan a ajuns într-o sală de clasă a Colegiului Național „Alexandru Ioan Cuza” din Galați și, după cum era de așteptat, elevii au început să se panicheze.

Potrivit celor spuse de elevii liceului, aceștia au observat animalul în momentul în care au intrat în clasă, iar unul dintre ei și-a scos telefonul și a început să filmeze.

„Împinge banca, bă, bă, bă, ha, ha ha, au, unde-i mă? A fugit”, se poate auzi pe înregistrarea video făcută de unul dintre elevii clasei a 12-a de liceu.

Unu dintre elevi a declarat, potrivit Mediafax, că nu este pentru prima dată când în liceu este văzut un șobolan, acest lucru întâmplându-se de mai multe ori în trecut.

Elev: Nu este prima dată când se întâmplă

„Nu este prima dată când se întâmplă. Recent mi s-a spus că un șobolan a apărut la etajul în care sunt clasele primare. Anul trecut, era altul care mergea prin liceu, după o profesoară. Tot la noi în clasă am găsit un șobolan cu picioarele în sus, era aproape mort.

Acesta este ultimul, când am deschis ușa era în clasă. Fetele s-au speriat, toți ne-am speriat. Am reușit să-l filmăm. L-au prins colegii mei, l-au dat afară”, a declarat unul dintre elevii din clasa respectivă.

Inspectoratul Școlar Județean a comunicat că școala făcuse deja dezinfecție, dezinsecție și deratizare, însă a cerut conducerii instituției de învățământ să mai facă o deratizare, după ce imaginile cu un șobolan în clasa de liceu din Galați au apărut pe internet.

„Acolo s-a făcut deratizare, este obligația școlii să facă în fiecare an. Se mai întâmplă, înțeleg că niște conducte trec pe lângă o clasă, probabil, pe acolo a venit șobolanul. Se va face din nou curățenie, dezinfecție”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean.

În urma incidentului, Direcția de Sănătate Publică Galați a decis să sancționeze Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” cu o amendă în valoare de 3.000 lei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×