Video. Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, a căzut cu liftul la Prefectura București

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
26/02/2020, 19:44
Video. Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, a căzut cu liftul la Prefectura București
Video. Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, a căzut cu liftul la Prefectura București. Sursa foto: captură video

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu a căzut cu liftul, la Prefectura București, după cum se poate vedea dintr-un clip video postat pe o rețea de socializare.

Viceprimarul din București a căzut cu liftul

Aurelian Bădulescu a căzut cu liftul din clădirea Prefecturii București, miercuri, în timp ce efectua o vizită de lucru la instituția din Capitală.

Viceprimarul Capitalei se afla în liftul respectiv alături de alte persoane, a declarat ulterior Bădulescu, informează Știripesurse.

Bădulescu a spus că se afla la prefectură pentru a discuta despre taxa oxigen, pe care primarul Gabriela Firea a hotărât să nu o mai aplice. Viceprimarul se afla la sediul Prefercturii București pentru a discuta despre această măsură cu mai multe persoane și ONG-uri.

Din fericire, liftul a căzut cu cele trei persoane de la un etaj mai apropiat de parter.

Bădulescu a declarat că nu a pățit nimic

„Ne am dus la Prefectură la solicitarea unor grupuri de persoane și ONG-uri să discutăm despre taxa oxigen. Dacă era de la trei, mâncau ăstia, se pegăteau de niște colivă.

E cam vechi liftul, atât au reușit cei de la Prefectură.Toată lumea e în regulă, ne-am speriat, dar au intervenit prompt în 15 minute și ne-au scos de acolo”, a declarat Bădulescu în urma incidentului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×