Victoria Răileanu, o prezenţă discretă în serialul Vlad, de la Pro TV. Cele mai frumoase poze cu Miki

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
21/10/2019, 13:32
Victoria Răileanu, o prezenţă discretă în serialul Vlad, de la Pro TV. Cele mai frumoase poze cu Miki GALERIE FOTO
Victoria Răileanu dă viață personajului ”Miky”, din serialul ”Vlad”

O vedem în fiecare episod al serialului ”Vlad”, difuzat de Pro TV. ”Micky”, jucată de Victoria Răileanu, este o prezență discretă, dar foarte importantă, deoarece este mâna dreaptă a lui Vlad, cea care caută tot felul de slăbiciuni ale celor pe care protectorul ei vrea să se răzbune.

Victoria Răileanu dă viață personajului ”Miky”, din serialul ”Vlad”

Victoria Răileanu a vorbit despre Micky, personajul ei din Vlad și ce hram poartă aceasta. ”Personajul meu este Micky, am fost racolată de Vlad. Provin dintr-o familie săracă și, la un moment dat, m-am gândit eu că vreau bani și vreau să mă descurc în viață și am devenit un soi de damă de companie… dar mai mult stăteam pe lângă bărbați la mesele de poker, aduceam băuturi, primeam cadouri scumpe pentru că, binețeles, acesta este și scopul meu. Și, la un moment dat, mă întâlnesc cu Vlad”.

Pentru că acesta o salvează și îi redă demnitatea, Micky îi rămâne recunoscătoare și loială lui Vlad. ”Eu și Barbu, personajul lui Dani Popescu, suntem oamenii care trebuie să afle tot felul de lucruri pentru Vlad. Micky este o tipă pe picioarele ei, știe ce vrea… Ea l-a ales pe Vlad pentru că Vlad i-a oferit o viață cu demnitate și asta își dorește foarte mult, să fie demnă, să fie respectată”.

Părinții au vrut ca fiica lor să se facă farmacistă

Pe lângă faptul că este foarte talentată, Victoria Răileanu este și o femeie frumoasă, pe care nu am fi cunoscut-o dacă tânăra își asculta părinții și se făcea farmacistă.

”Vin dintr-o familie de foarte mulți oameni. Basarabeni cu rădăcini în România și Polonia. Dornici de mai bine. Ai mei ne ziceau că în România copiii sunt așa, „mai dezghețați”. Eram extrem de timidă (atât de timidă încât îmi era rușine să salut vecinii pe scară) și m-am lovit la grădiniță de copii răutăcioși care făceau mișto de mine și de accentul meu.

Frustrările părinților… și frate-miu lua note mici la școală tot din cauza asta, că era moldovean. Dar mama ne-a spus întotdeauna să nu ne rușinăm că suntem din Basarabia. Să ne mândrim. Așa că acum mă mândresc tare mult cu asta. Ai mei au vrut să mă fac farmacistă, dar m-au dat la balet, la pictură, la călărie. Nu știu de ce s-au mirat că vreau să fac actorie for a living. Tata și acum crede că o să mă plictisesc de hobby-ul ăsta”, mărturisea actrița pentru viitorulromaniei.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×