Victor Slav, mesaj tranșant după ce Bianca Drăgușanu s-a afișat cu noul iubit, la Paris

Alexandra Chivu   
în Poze haioase
17/10/2018, 17:57
Victor Slav, mesaj tranșant după ce Bianca Drăgușanu s-a afișat cu noul iubit, la Paris GALERIE FOTO
Victor Slav a postat un mesaj tranșant pe constul său de Instagram

Victor Slav a postat un mesaj sfâșietor după ce Bianca Drăgușanu s-a afișat cu noul iubit, la Paris! Prezentatorul de televiziune a atașat o fotografie ce conținea un mesaj care, la prima vedere, ar putea să o vizeze pe fosta lui soție, Bianca Drăgușanu. Mesajul începea prin rezultatele unei statistici, legate de femei și frumusețea lor, și continua prin una care-i vizează pe bărbați, iar acesta este: ”Cică statisticile arată că femeile ating maximul de frumusețe pe la 35 de ani, iar bărbații pe la minimum 50.000 de euro.” Oamenii care îl urmăresc nu au contenit să comenteze pe baza subiectului abordat de Victor, mare parte dintre ei fiind de acord cu cele scrise.

”Ce dreptate ai”, ”Crudul adevăr”, ”Și unor femei, fără să dăm nume, la minum 100 de operații estetice”, ”Îmi place statistic asta, partea cu femeile bineînțeles”, ”Tare:)))”, au scris admiratorii prezentatorului TV de la ”Vulturii de noapte”. Vă reamintim că Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit nu de foarte mult timp, însă problemele lor existau de ceva vreme între ei, din spusele blondinei.

Victor Slav a postat un mesaj tranșant în timp ce bianca dragusanu se afisa la paris cu noul ei iubit
Mesajul postat de Victor Slav pe pagina sa de Instagram

Victor Slav a postat un mesaj tranșant după ce Bianca Drăgușanu s-a afișat cu noul iubit în lume!

Bianca și-a continuat viața amoroasă alături de luptătorul britanic Tristan Tate câteva luni, timp în care se întâlnea și cu actualul ei partener de viață, Alex Bodi. Cei doi, din spusele unor surse din anturajul fostei prezentatoare de la ”Te vreau lângă mine” sunt foarte fericiți împreună. Și, dacă înainte niciunul dintre cei doi nu a vrut să-și asume relația, indirect, Bianca a făcut-o, postând o fotografie cu ei doi.

Victor Slav. mesaj Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu, alături de Alex Bodi, noul ei partener de viață

O sursă apropiată ei a povestit parcursul celor doi. ”Se văd din luna august, iar atunci, Bianca se afla într-o pauză cu Tristan Tate și tot încerca să scape de el, pentru că acesta nu ar fi fost decât un bărbat care căuta femei pentru videochat, imatur, care nu știa să-și asume lucrurile la adevărata lor importanță. Bodi îi trimitea flori, o respectă și îi vorbea frumos, cum trebuie să fie tratată orice femeie, în fond.”

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×