Victor Slav iubește din nou! Ce cadouri îi va face de 1 și 8 martie: „O să fie ceva spontan”

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
28/02/2020, 15:39
Victor Slav iubește din nou! Ce cadouri îi va face de 1 și 8 martie: „O să fie ceva spontan”
Victor Slav iubește din nou. Fostul prezentator TV evită să vorbească despre actuala sa parteneră de viață. Sursa foto: mediasud.ro

Nu mai încape îndoială că Victor Slav iubește din nou după despărțirea dureroasă de Bianca Drăgușanu, femeia care i-a fost parteneră de viață și i-a dăruit un copil, pe micuța Sofia. Discret, ca întotdeauna, îndrăgitul prezentator TV nu a dorit să ofere foarte multe detalii despre femeia care a reușit să îi readucă zâmbetul pe chip.

Victor Slav a vorbit pentru prima dată despre noua sa iubită. O va răsfăța cum se cuvine în această primăvară

Chiar dacă nu cunoaștem foarte multe detalii în privința noii sale cuceriri, putem spune că relația lor este cât se poate de serioasă. Asta pentru că amorezii au plecat împreună într-o vacanță în Egipt, lucru confirmat chiar de Victor Slav într-un interviu acordat recent.

În plus, având în vedere că primăvara se apropie cu pași repezi și aduce cu ea luna dedicată reprezentantelor sexului frumos, Victor Slav își va răsfăța partenera cum știe el mai bine. Din dorința de a nu strica surpriza, vedeta nu a dorit să insiste pe marginea acestui subiect.

Eu consider că sentimentele trebuie să rămână acolo, în cuplul tău, nu să faci paradă cu ele. Se apropie 1 și 8 martie, trebuie să mă pregătesc să fac o serie de cadouri, pe lângă mama și sora mea, mai o am și pe ea.  Nu m-am gândit încă la ce îi voi oferi, o să fie ceva spontan”, a dezvăluit, totuși, fostul prezentator TV.

Bunul său prieten, Giani Kiriță, l-a dat de gol: „Este o femeie foarte frumoasă”

Chiar dacă a fost extrem de discret în privința vieții sale sentimentale, Victor Slav nu a reușit în totalitate să își ascundă povestea de dragoste. Asta pentru că a fost dat de gol tocmai de unul dintre cei mai buni prieteni, care a oferit detalii interesante despre misterioasa femeie din viața fostului soț al Biancăi Drăgușanu.

Este o femeie foarte frumoasă, locuiesc împreună, când la el, când la ea, atât pot să vă zic deocamdată”, a declarat Giani Kiriță, alături de care amorezul nostru a prezentat emisiunea „Vulturi de noapte”, difuzată până nu demult de Kanal D.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×