Victor Slav, în lacrimi în fața lui Teo Trandafir. Ce a spus despre Bianca Drăgușanu și Anda Adam, fostele lui partenere

Dan Suta   
în Stiri mondene
20/05/2019, 20:36
Victor Slav, în lacrimi în fața lui Teo Trandafir. Ce a spus despre Bianca Drăgușanu și Anda Adam, fostele lui partenere
Victor Slav a vorbit la Teo Show despre cumpenele din viața sa. Sursa foto: captură KANAL D

Victor Slav a izbucnit în lacrimi în fața lui Teo Trandafir. Acesta a vorbit despre ultimele controverse din viața sa, despre cum a fost marcat de relațiile pe care le-a avut cu Bianca Drăgușanu și Anda Adam. Bărbatul a spus că este foarte bătătorit și a făcut o serie de dezvăluiri în premieră despre viața sa personală.

Victor Slav, în lacrimi la Teo Show

Victor și-a deschis sufletul în fața prezentatoarei de la Kanal D, la Teo Show, în ediția de luni, 20 mai. Fostul băiat de la meteo a vorbit despre fetița pe care o are cu Bianca, Sofia Natalia, dar și despre părinții lui, pe care i-a ”acuzat” că a primit o educație prea bună, neștiind cum să facă față în viață la situațiile prin care a fost nevoit să treacă.

Slav a spus că a depășit cele mai dificile momente și a înțeles târziu care este prețul faimei. Acum 5-6 ani, a fost într-o perioadă nefastă și nu a arătat tuturor cât de mult a suferit. Ceea ce a scris presa despre el i-au afectat și pe prietenii săi, dar mai ales pe părinți. Victor spune că a trăit în ultimii ani mai multe necazuri decât au trăit alți oameni într-o viață.

Slav a spus că acum câțiva ani era un tip impulsiv. Sursa foto: Captură KANAL D

Ce a spus despre Anda Adam și Bianca Drăgușanu

Slav a mai spus că nașterea fetiței  sale, Sofia Natalia, l-a făcut să devină un om mai blând, mai atent. Acesta descrie relația cu fiica ei drept una foarte puternică și nu regretă nicio clipă faptul că a conceput-o cu fosta lui soție, Bianca Drăgușanu. Acesta a vorbit și despre Anda Adam și Bianca Drăgușanu.

A declarat că Anda l-a cunoscut foarte bine atât la bine, cât și la greu. ”Nu vreau să intru în polemici. Când mă enervez, fac foarte urât. Dar încerc să mă temperez. Nu degeaba Anda îmi spunea Hulk. Mă cunoștea foarte bine. Am stat atâția ani cu Anda. Îl cunoaște pe cel de atunci, de acum 10 ani”, a spus Victor la Teo Show.

Acesta a vorbit și despre Bianca Drăgușanu, care declarase despre el că este cel mai important bărbat din viața ei:  ”Știu, nu trebuie să-mi spună. Îi doresc să găsească. Mi-aș dori ca ea să fie foarte liniștiti și fericită. Dacă e așa, emană în jurul ei asta și copilul nostru e liniștit și fericit. Noi nu avem nimic mai mult de împărțit, decât un copil împreună”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×