Victor Slav, despre Bianca în India. Ce se întâmplă cu fetița lor, în această perioadă

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
20/10/2018, 17:01
Victor Slav, despre Bianca în India. Ce se întâmplă cu fetița lor, în această perioadă GALERIE FOTO
Victor Slav, despre plecarea Biancai în India! Cu cine va sta fetița în tot acest timp?

Victor Slav, despre plecarea Biancăi în India. Întrebarea tuturor este acum ”ce se va întâmpla cu fetița lor, în această perioadă?”. În curând va apărea pe micile ecrane al doilea sezon ”Asia Express”, care, de această dată, se va filma în India. Emisiunea prevede câteva echipe care vor parcurge un anumit traseu, în urma cărora participanții vor primi premii, iar cel ce va ajunge la final, va primi un premiu frumușel. Una dintre echipele acestui reality-show este formată din Bianca Drăgușanu și Oana, sora ei. Cele două au plecat deja spre destinație în această sâmbătă, 20 octombrie.

Din declarațiile blondinei, aceasta nu este pe deplin pregătită, însă crede că se va adapta formatului emisiunii. ”Emisiunea asta e o provocare pe care nu știu dacă multă lume ar accepta-o. Cred că este cea mai mare nebunie pe care am facut-o vreodată în viața mea și dacă până acum câteva zile mi se părea că cel mai greu lucru pe care l-am făcut a fost să nasc, gândul că plec în Asia cu un Euro pe zi mi se pare… fără cuvinte”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Victor Slav despre Bianca în India! Cu cine va sta fetița lor?
Bianca Drăgușanu, alături de Oana, sora ei

Victor Slav, despre plecarea Biancăi în India! ”Sofia o să stea la mama ei”

Dar, o dată cu plecare, vedeta a trebuit să organizeze tot în urma ei, iar, cel mai important aspect de care trebuia să se îngrijească este siguranța fetiței ei și a fostului prezentator de la ”WOW biz”. Potrivit click.ro, Victor Slav a vorbit despre acest detaliu. ”Am auzit și eu că Bianca pleacă în India”, a spus actualul prezentator de la ”Vulturii de noapte”. De asemenea, acesta a clarificat că nu trebuia să fie anunțat de plecare, căci nu ar avea nevoie de acordul lui pentru a accepta venirea în emisiune.

Victor Slav despre Bianca în India! Cu cine va sta fetița lor?
Poza de la botezul fetiței Biancăi și lui Victor Slav

”De ce să mă anunțe pe mine? Nu trebuie să-i dau eu acordul să plece chiar dacă e mama copilului meu”, a spus Victor, conform sursei citate mai sus. De asemenea, moderatorul a mărturisit că fetița lor va sta la mama ei. ”Sofia o să stea la mama ei, e deja de două săptâmâni acolo. Merg şi eu la ea, am cadouri jucării şi o gecuţă, luată din Istanbul, de unde m-am întors de curând. Voi sta doar două zile, trebuie să revin”, a spus Victor Slav.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×