Victor Ponta neagă intrarea la guvernare! „Și marmota învelea ciocolata”

Claudiu Ilie    Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
23/07/2019, 13:48
Victor Ponta neagă intrarea la guvernare! „Și marmota învelea ciocolata”
Victor Ponta nu vede cu ochi buni o eventuală intrare la guvernare a partidului său. Sursa foto - facebook

Fostul premier Victor Ponta neagă intrarea la guvernare a partidului pe care îl conduce! „Si marmota invelea ciocolata / stirea este atat de frumoasa incat nu mai conteaza ca nu este adevarata!”, a scris Ponta pe o rețea de socializare. Liderul Pro România a precizat că premierul Viorica Dăncilă i-a propus să susţină candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, dar el nu a răspuns nici pozitiv, nici negativ, pentru că vrea să ştie care este „planul ca lucrurile să meargă bine”.

Victor Ponta neagă intrarea la guvernare!

Victor Ponta a fost unul dintre primii oameni care au spus că Vioric aDăncilă va fi desemnată candidatul PSD la prezidențiale. Liderul Pro România mai spune că dialogul va continua, „dacă este cazul”, adăugând că un candidat susţinut de PSD, ALDE şi Pro România va intra în turul II al alegerilor prezidenţiale. „Nu ne-am întâlnit în trei. (…) M-a sunat doamna Dăncilă să ne vedem.

Normal că m-am văzut cu doamna Dăncilă. De ce să nu mă văd? După ce m-am văzut cu doamna Dăncilă, vorbisem mai demult, de când eram în vacanţă, m-am văzut cu domnul Tăriceanu. După aceea m-am văzut cu colegii mei, cu Mihai Tudose, cu Sorin Cîmpeanu. Nu a fost vorba: hai să ne aşezăm să găsim o soluţie.

Victor Ponta neagă intrarea la guvernare! Victor Ponta
Victor Ponta vrea un candidat comun al stângii. Sursa foto – facebook

Ce a transmis liderul Pro România

Eu am spus-o şi public că avem două probleme. Una, nu merge aşa cu guvernarea. (…) Am spus: trebuie să restructuraţi o administraţie publică pe care o urăşte toată lumea. (…) Al doilea lucru, partea de candidatură. Dacă ne punem toţi candidaţi, ne batem cine e locul trei. După care între turul I şi turul II vom trăi un moment dificil. Să fim întrebaţi cu cine votăm”, a spus Ponta.

Victor Ponta a declarat că Viorica Dăncilă i-a solicitat ca Pro România să susţină candidatul PSD, în timp ce Călin Popescu-Tăriceanu i-a transmis că vrea să-l susţină pe el. „În primul rând, doamna Dăncilă mi-a spus în particular ceea ce a spus şi în public, că ar vrea să susţinem toţi un singur candidat, dar, sigur, de la PSD. Domnul Tăriceanu spune: vreau să susţinem un singur candidat, pe domnia sa. Iar eu spun: explicaţi-mi de ce să fac acest lucru. Argumentul doamnei Dăncilă a fost ca să intre un candidat de stânga în turul II”, a explicat Ponta.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×