Victor Ponta, cascadă de ironii la adresa lui Dan Barna! „Un tigru de carton! S-a predat viteazul!”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
23/10/2019, 08:58
Victor Ponta, cascadă de ironii la adresa lui Dan Barna! „Un tigru de carton! S-a predat viteazul!” GALERIE FOTO
Victor Ponta l-a ironizat pe Dan Barna. Sursa foto - facebook

Fostul premier al României Victor Ponta a lansat o adevărată cascadă de ironii la adresa lui Dan Barna! Liderul Pro România s-a luat de președintele USR după ce acesta a condiționat inițial votul pentru un guvern PNL de adoptarea unor proiecte legislative în Parlament, în timp ce în urma negocierilor de a doua zi, a făcut un pas în spate. „După ce proiectele nici măcar nu au intrat pe ordinea de zi, ”viteazul Dan Barna” s-a predat și anunță că USR votează guvernul PNL”, a scris Ponta pe o rețea de socializare.

Victor Ponta, cascadă de ironii la adresa lui Dan Barna!

”Dan Barna lupta cu Dacian Ciolos pentru pozitia de “tigru de carton” ! Ieri scosese pistolul cu apa la Camera Deputatilor si ii ameninta pe PNL ca nu le voteaza Guvernul daca nu trec niste legi – care normal ca nu au trecut ! In 24 de ore s-a razgandit si face invers decat a spus! Cacealmaua s-a rasuflat! Cand spun ca Barna a devenit “politician de Dambovita “ nu ma refer la talentul de a face bani multi din contracte cu Guvernul si din fonduri europene pentru proiecte fantoma.

Nici la faptul ca isi aranjeaza voturile in propriul partid “defectand” sistemul electronic / nici la faptul ca primeste linistit in fiecare luna milioane de lei de la Buget ca subventie pentru Partid / nici la faptul ca lipseste de la voturile de la Camera Deputatilor dar se lauda cu rezultatul pe Facebook ! Ma refer la “santajul cu pistolul cu apa” pe care l-a facut ieri la Camera Deputatilor!

„Un tigru de carton! S-a predat viteazul!”

Striga tare Dl Barna ca nu voteaza Guvernul PNL – ca nu au fost trecute pe Ordinea de zi niste proiecte de legi ( care oricum erau la comisii ) – si ca nu exista majoritate/ am ras toti de el stiind ca totul este gargara – si l-am lasat fara proiecte doar ca sa demonstram acest lucru!“Razboiul cu pistolul cu apa” a tinut 24 de ore / azi Dan Barna Viteazul a capitulat – voteaza Guvernul chiar daca Ludovic Orban a semnat cu UDMR si ALDE ca nici vorba de ordonanta cu alegerea primarilor in doua tururi / si oricum azi s-a respins si legea lor cu desfiintarea Sectiei Speciale!

Problema cu acesti “tigri de carton” Dan si Dacian este ca “mananca” foarte multi bani – romanesti si europeni! In rest sunt pasnici!”, a scris Victor Ponta pe pagina personală de facebook.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×