Victor, fiul premierului Viorica Dăncilă, conversaţie agramată pe Facebook! Ce i-a răspuns lui Oreste

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
13/01/2019, 08:40
Victor, fiul premierului Viorica Dăncilă, conversaţie agramată pe Facebook! Ce i-a răspuns lui Oreste GALERIE FOTO
Victor, fiul premierului Viorica Dăncilă, conversaţie agramată pe Facebook! Ce i-a răspuns lui Oreste

Fiul Vioricăi Dăncilă s-a făcut din nou de râs. Oreste a postat o conversație agramată, în care fiul premierului a răspuns unui internaut care l-a criticat. Mesajul fiului Vioricăi Dăncilă a fost făcut public de Oreste pe o rețea de socializare.

Fiul premierului României a stat în loja principală la Ateneul Român joi, 10 ianuarie, la ceremonia de inaugurare a preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene. El a luat loc chiar lângă Emil Constantinescu, Valer Dorneanu şi Mihai Busuioc. Acesta din urmă este șeful lui Victor Dăncilă la Curtea de Conturi, acolo unde fiul premierului a fost angajat pe 29 ianuarie 2018. Fix în acea zi mama sa depunea  jurământul de învestire în funcţia de prim-ministru al României. Victor Dăncilă a fost criticat pentru ținuta sa de la Ateneu, pentru că nu a avut cravată.

Fiul Vioricăi Dăncilă, Victor, a fost îmbrăcat într-un sacou, cu o cămaşă albastră descheiată la gât.

Victor, fiul premierului Viorica Dăncilă, conversaţie agramată pe Facebook! „Nam ba. Drogalau de aici. Saracie”

Fiul premierului a primit critici pe Facebook, iar el a răspuns. Doar că răspunsul fiului Vioricăi Dăncilă a fost unul agramat. Discuția a fost făcută publică de Oreste. Un internaut i-a scris lui Victor Dăncilă.  „Bă lache, nu ai avut şi tu o cravată? Te duci la Ateneu ca un boschetar? Sărăcie”, a fost mesajul dur al celui care i-a scris fiului premierului. Victor Dăncilă a răspuns și el, dar agramat. „Nam ba. Drogalau de aici. Saracie”, a fost răspunsul incoerent al fiului prim-ministrului României.

Conversația agramată de pe Facebook, purtată de fiul premierului, Viorica Dăncilă

Victor Dăncilă, fiul premierului, a fost criticat de mai multă lume pentru vestimentaţia inadecvată pe care a afișat-o la evenimentul de la Ateneul Român. Fiul Vioricăi Dăncilă a fost îmbrăcat într-un sacou, cu o cămaşă albastră descheiată la gât. Asta în timp ce lângă el alți actuali sau foști demnitari au purtat toți cravată sau papion. Fiul premierului a fost singurul căruia acest accesoriu important la un asemenea eveniment i-a lipsit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×