Viceprimar ucis de un tub de canalizare! Martorii au rămas șocați când au văzut ce a vrut să facă!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
21/08/2018, 13:21
Viceprimar ucis de un tub de canalizare! Martorii au rămas șocați când au văzut ce a vrut să facă!
Viceprimar ucis de un tub de canalizare, dupa ce a incercat sa-l opreasca cu mainile goale

Viceprimar ucis de un tub de canalizare! Nicolae Grigore, viceprimarul din comuna Bălteni, a avut parte de o moarte tragică! În vârstă de 65 de ani, gospodarul comunei a fost strivit de un tub de beton, care cântărea aproximativ o tonă, în timp ce supraveghea lucrările.

Nicolae Grigore urmărea lucrările la canalizare, de care era foarte mândru. În sfârșit, consătenii săi aveau să intre și ei în rândul oamenilor cu canalizare. A mers la fața locului, unde un TIR tocmai ce a parcat plin de tuburi grele de canalizare. Muncitorii au început să descarce giganții de beton, rând pe rând, cu ajutorul macaralei cu care era echipat vehiculul de mare tonaj. Operațiunea a mers foarte bine, până la un moment dat. Unul dintre tuburile grele de aproape o tonă a luat-o la vale și a căzut din mașină. Acesta și-a schimbat brusc traiectoria, de parcă o forță nevăzută l-a îndreptat spre viceprimar. Martorii oculari spun că bărbatul a văzut că tubul greu vine cu viteză spre el, însă nu a încercat să se ferească. Mai mult, a vrut chiar să oprească tubul greu cu mâinile goale! Atunci s-a întâmplat nenorocirea.

Citește și Se scumpeşte şi apa! Cu cât vor creşte facturile!

Citește și ŞOCANT! VEDETA Antenei, la un pas de MOARTE! Accident incredibil

Viceprimarul ucis de un tub de canalizare va fi înmormântat joi

”La ultimul tub, când să-l dea jos, s-a întâmplat. El era mai în spate, supraveghea descărcarea. Ultimul tub i-a sărit, s-a rostogolit şase-şapte metri, după care a luat-o în altă direcţie. El s-a grăbit să pună mâinile şi să-l oprească, din instinct. A avut tendinţa să-l oprească, să nu cadă. I-au strigat oamenii să plece, să nu intervină, atunci când au văzut că se duce spre tub, dar prea târziu”, a spus Tudor Marineaţă, primarul comunei, scrie B1. Astfel, autoritățile au deschis dosar în acest caz pentru a stabili exact condițiile în care viceprimarul a fost omorât de tubul de canalizare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×