Vica Blochina, din nou pe mâna medicilor! Fosta amantă a lui Victor Pițurcă a trecut printr-o intervenție chirurgicală dificilă

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
26/02/2020, 17:18
Vica Blochina, din nou pe mâna medicilor! Fosta amantă a lui Victor Pițurcă a trecut printr-o intervenție chirurgicală dificilă
Vica Blochina, operată de urgență. Fosta balerină și-a fracturat piciorul. Sursa foto: click.ro

Pentru că durerile din pricina fracturii suferite recent la picior deveneau din ce în mai greu de suportat, Vica Blochina a decis că este momentul să apeleze la ajutor de specialitate. Așa se face că frumoasa blondină a ajuns din nou pe mâna medicilor, iar aceștia i-au transmis că problema cu pricina nu poate fi rezolvată decât printr-o intervenție chirurgicală destul de dificilă.

Vica Blochina, operată de urgență! Cum se simte fosta balerină

De altfel, fotografia postată în urmă cu câteva zile pe rețelele de socializare este elocventă pentru momentele delicate prin care a trecut fosta balerină, fiind nevoită să își țină provizoriu piciorul în ghips. Din fericire totul a fost doar provizoriu, pentru că operația s-a încheiat cu succes, iar acum vedeta se simte mai bine ca niciodată.

Într-un mesaj transmis la scurt timp după intervenția chirurgicală, femeia care până nu demult putea fi văzută la braț cu fostul selecționer al echipei de fotbal a României Victor Pițurcă, le-a dezvăluit tuturor admiratorilor din mediul online că problemele de sănătate au devenit deja istorie. Ba mai mult, după ce le-a mulțumit tuturor celor care i-au fost alături în această perioadă, Vica le-a dat vestea cea mare: a fost externată, așa că viața ei își poate relua cursul normal.

În drum spre casă de la spital. După ce aseară am avut operația reușită la picior…. cu zâmbetul pe buze și cu oameni dragi lângă mine!!! Dragii mei, vă mulțumesc pentru sutele de mesaje de încurajare pe care le-am primit 🙏🙏🙏🙏sunt absolut onorată !!!”, a scris Vica Blochina pe contul său de Facebook.

„Eu nu vreau să fiu naturală, eu vreau să arăt bine!

În ultimii ani, fosta balerină a ajuns de mai multe ori pe mâna medicilor, însă nu din cauza problemelor de sănătate, ci pentru a-și remodela micile imperfecțiuni ale corpului. Vica nu ezită să spună un „Da” hotărât operațiilor estetice, mai ales că își dorește să se simtă veșnic tânără. „Eu nu vreau să fiu naturală, eu vreau să arăt bine!”, a dezvăluit vedeta într-un interviu acordat recent.

Eu sunt deschisă pentru tot ce înseamnă astfel de intervenţii. Nu sunt genul de om care mă prefac şi spun „eu vreau să fiu naturală”. Nu! După 40 de ani nu ai cum să fii ca la 20 de ani, şi nu îmi pasă că unii spun că sunt din „plastic”.

De obicei, te judecă femeile care nu îşi permit sau care nu au cum să arate bine. Eu le răspund acelora fix aşa: „Nu vreau să fiu ca tine, naturală! Vreau să fiu operată până în dinţi şi să arăt mişto!”, a mai spus Vica Blochina.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×