Vica Blochina, devăluiri despre relaţia avută cu Victor Piţurcă: “Am fost amanta lui 16 ani, m-aş fi căsătorit cu el”

Frumoasa Vica Blochina și-a amintit de relația pe care a avut-o cu fostul selecționer al României, Victor Pițurcă. Blondina a fost invitata lui Cătălin Măruță la emisiunea lui de la Pro TV, unde a depănat amintiri din timpul când se iubea cu Victor Pițurcă.

Vica Blochina, devăluiri despre relaţia avută cu Victor Piţurcă

Mondena a recunoscut în fața tuturor că Victor Pițurcă a fost marea iubire a vieții sale și recunoaște cu mâna pe inimă că s-ar fi măritat cu fostul selecționer, dacă acesta se hotăra să divorțeze. Fosta balerină a făcut dezvăluiri despre relația pe care avut-o cu Victor Pițurcă.

„Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat m-aș fi măritat cu el. Victor a fost barbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vietii mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. 

Vica Blochina, devăluiri despre relaţia avută cu Victor Piţurcă. Sursa foto: national.ro

Vica a recunoscut că s-ar fi măritat cu Victor Pițurcă

Nu știu dacă soția sa știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni”, a spus Vica.

În urma relației lor interzise s-a născut un băiețel, Edan, acum în vârstă de 12 ani. Povestea de dragoste dintre Vica și Piți s-a terminat urât, cu nenumărate întâlniri la tribunal. În primul rând pentru paternitate, apoi pentru pensia alimentară. Totul s-a terminat acum. Cei doi au o relație de prietenie, iar fiul lor își petrece timpul când cu mama, când cu tatăl lui.

Recent, Vica și fiul său s-au dus într-o vizită în Letonia, țara natală a fostei balerină. Frumoasa blondă a postat o fotografie pe contul ei oficial de Instagram alături de bunica ei care a împlinit anul acesta 90 de ani. Edan și-a întâlnit bunica și rudele din Letonia, cu ocazia călătoriei alături de mama sa.