Vezi Live Stream pe Pro TV emisiunea Ferma de marți, 19 februarie

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
19/02/2019, 20:30
Vezi Live Stream pe Pro TV emisiunea Ferma de marți, 19 februarie GALERIE FOTO
Tensiune maxima la Ferma, editia de marti 19 februarie! Cine sunt protagonistele!

Fanii emisiunii Ferma de la Pro TV trebuie să stea aproape de televizor, astăzi, deoarece va avea loc difuzarea unui nou episod al îndrăgitului show de televiziune! Numărul concurenților rămași în Fermă s-a micșorat, iar tensiunea crește văzând cu ochii, deoarece emisiunea se apropie cu pași repezi de final, când va fi decernat marele premiu! Emisiunea se vede Live pe Pro TV, în fiecare marți, miercuri și joi, începând cu ora 21:30.

Până atunci însă, concurenții fac tot posibilul pentru a rămâne în emisiune. Se întrec fără menajamente zi de zi și iau probele din ce în ce mai în serios. În plus de asta, la Ferma tensiunea o poți tăia cu cuțitul! Brigitte Sfăt nu se mai înțelege deloc cu cel puțin două concurente. Scandalul dintre ea și celelalte concurente nu are legătură cu ceea ce se întâmplă la Ferma. Rivalitatea dintre ele vine din oraș, unde cele trei femei au împărțit cam aceeiași bărbați.

Vezi Live Stream Online emisiunea Ferma de marți, 19 februarie, pe Pro TV

Primele afirmații au fost făcute la adresa Claudiei Pavel, pe care a acuzat-o că s-a culcat cu soțul ei, Octavian Sfăt, pe timpul când Cream era minoră! Mai mult, Brigitte Sfăt se știe că a suferit atunci când Cătălin Cazacu a părăsit-o pentru nimeni alta decât…Claudiu ”Cream” Pavel.

Brigitte Sfat a spus ca si Carmen Negoita s-ar fi iubit cu Catalin Cazacu

Ultimul scandal iscat de Brigitte Sfăt a fost cel cu Carmen Negoiță. Cele două s-au certat de la treaba din Ferma, dar Brigitte a recunoscut că acesta a fost un simplu motiv. Adevăratul motiv este faptul că și Carmen Negoiță a trecut prin patul lui Cătălin Cazacu.

„Suntem trei fete aici care s-au culcat cu același bărbat, băiatul ăsta din cauza căruia am divorțat(Cătălin Cazacu). Eu, Claudia și Carmen”, a mărturisit Brigitte Năstase.

Concurenții, urmăriți non stop de 49 de camere de luat vederi

Concurenții de la Ferma nu se pot ascunde de Pro TV! 49 de camere, drone și 52 de microfoane monitorizează și înregistrează absolut orice mișcare sau sunet de la Fermă și din împrejurimi. Se filmează 24 de ore din 24, iar în numai o zi sunt înregistrate aproximativ 192 de ore de material video brut.

Echipa PRO TV a instalat 20 de antene radio în apropierea zonei de filmare, iar acest sistem de emisie-recepție permite ca cele 52 de microfoane să acopere orice zonă în care concurenții ar putea căuta intimitatea necesară pentru a-și stabili alianțe și strategii. Producătorii Pro Tv au vrut să găsească o zonă pitorească şi s-au oprit la Văliug din judeţul Caraş-Severin. Aici, este Vila Klaus, transformată de la începutul acestui an în platou de filmare pentru concurenţii show-ului de la Pro Tv.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×