Vezi Live Stream Online pe Pro TV, episodul 2 din Românii au Talent

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
15/02/2019, 19:00
Vezi Live Stream Online pe Pro TV, episodul 2 din Românii au Talent GALERIE FOTO
Live Stream Online pe Pro TV, episodul 2 din Românii au Talent

Vineri, 15 februarie, postul de televiziune Pro TV transmite episodul 2 din Românii au Talent, de la ora 20:30. Se anunță o ediție incendiară, cu numere spectaculoase oferite de concurenții înscriși în competiție, dar și cu un show total făcut de cei patru jurați. Florin Călinescu va ieși din nou în evidență prin comentariile sale și va face publicul prezent să râdă în hohote.

Telespectatorii vor avea ocazia să vadă pe scena de la Românii au Talent un concurent care cântă sub apă, vor face cunoștință cu românul sărac de lux și vor asista la demonstrații uluitoare de talent autentic. În fața publicului și a juraților va veni și un concurent care susține că animalul său de companie, un câine deosebit, poate să cânte și o face chiar foarte bine. „Îi place să cânte muzică trance, artistul lui preferat e Armin Van Buuren. Cântă, nu mi se pare mie, chiar cântă. Nu m-a dezamăgit niciodată, pe scenă cântă foarte bine. Ce face el nu face niciun alt câine din țară”susține concurentul.

Live Stream Online pe Pro TV, episodul 2 din Românii au Talent

Vineri seara, de la ora 20:30 Pro TV va difuza cea de-a doua ediție a show-ului Românii au Talent. Cei patru jurați, Andra, Andi, Mihai și Florin vor avea în față concurenți veniți din toate colțurile țării pentru a demonstra pe scenă că sunt cei mai talentați. Cele mai așteptate comentarii vor fi, ca de obicei, cele ale lui Florin Călinescu. Juratul va face show și de această dată, după numărul de dans senzual al unei tinere.

Smiley și Pavel Bartoș vor fi din nou la înălțime
Smiley și Pavel Bartoș vor fi din nou la înălțime

„Ne-au tăiat pădurile, ne-au vândut fabricile, au privatizat, au vândut tot… aurul, gazul, păcura, pământul, cenușa, tot… au mai rămas Zamolxe, Babele, Sfinxul și ea!”, este reacția lui Florin Călinescu, care în ultimul timp a transmis tot mai multe mesaje acide la adresa conducătorilor țării.

În prima ediție a noului sezon Românii au Talent, Mihai Petre i-a dat Golden Buzz concurentei Ana Maria Pantaze, de profesie croitoreasă, care a uimit prin vocea sa. Nu mă așteptam, sincer, să iau niciun Golden Buzz, mă așteptam să nu iasă deloc bine, dar a ieșit bine, am avut oameni care m-au susținut și care m-au împins un pic de la spate să am încredere în mine. Nu mă așteptam ca Mihai Petre să îmi dea un Golden Buzz, a fost super, emoțiile au fost mari și sunt și acum”, a spus concurenta la finalul show-ului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×