Vești triste despre Ileana Stana Ionescu. Cum a ajuns să trăiască marea actriță: ”Nu avem apă”

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
24/06/2019, 12:22
Vești triste despre Ileana Stana Ionescu. Cum a ajuns să trăiască marea actriță: ”Nu avem apă” GALERIE FOTO
Actrița Ileana Stana Ionescu nu are parte de liniște după ce s-a retras de pe scena teatrului românesc. Casa în care locuiește de doar 3 ani are numeroase probleme Sursa foto: wowbiz.ro

Ileana Stana Ionescu s-a retras definitiv de pe scena teatrului românesc după o carieră de 60 de ani. Se pare că, marea actriță a teatrului românesc are parte de o bătrânește grea la vila ei din zona Pipera unde locuiește alături de soțul său Andrei Ionescu.

Actrița Ileana Stana Ionescu are probleme grave cu locuința în care trăiește

Marea actriță a teatrului românesc Ileana Stana Ionescu a așteptat 10 ani până când s-a încheiat construcția vilei din Pipera unde s-a mutat în urmă cu doar 3 ani. Din păcate, cele trei echipe de zidari care au muncit de-a lungul anilor la ridicarea casei au făcut treabă de mântuială și acum acoperișul stricat în urma furtunilor riscă să cadă, iar dormitorul în care locuiește cuplul este inundat.

Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu, ambii actori de meserie au agonisit o viață întreagă pentru a ridica casa în care s-au mutat, dar se pare că, echipele de constructori nu au făcut deloc o treabă bună. Cei doi actori se luptă cu constructorii să vină să le repare problemele foarte grave. Burlanul casei a fost montat prost, iar toată apa care se strânge după fiecare ploaie se prelinge pe pereții casei. Apa infiltrată în pereți a cauzat mucegai și igrasie. În dormitorul celor doi soți, aflat la etaj plouă prin tavan.

„Nu avem canalizare, nu avem apă, nu avem decât curent electric. Soția mea nu mai lucrează la teatru, nici eu nu mai sunt în activitate, ieșim așa de rar încât nu e chiar așa un impediment. Impedimentul este în casă, nu afară”, a declarat Andrei Ionescu, soțul actriței Ileana Stana Ionescu, pentru emisiunea lui Cătălin Măruță. Din păcate, soții nu dispun de resursele necesare reparațiilor și așteaptă ca, constructorii să revină să repare problemele.

Actrița a așteptat 10 ani ridicarea casei din Pipera
Actrița Ileana Stana Ionescu și soțul ei, Andrei Ionescu, nu au parte de liniște după ce s-au retras de pe scena teatrului românesc. Casa în care locuiesc de doar 3 ani are numeroase probleme
Sursa foto: ciao.ro

Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu se iubesc de 67 de ani

Actrița Ileana Stana Ionescu a povestit în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” cum s-a cunoscut cu soțul său Andrei Ionescu. Cei doi au o căsnicie frumoasă și longevivă. Cuplul se iubește de 67 de ani și cei doi actori au un băiat medic de meserie, stabilit în Statele Unite ale Americii. „S-a rugat de mine mult ca să ne căsătorim. Ea mi-a cerut mâna. (…) A zis: Tot suntem împreună, hai să ne căsătorim! Când a venit mămica ei, vine mama, şi ea de modă veche… Hai, totuşi, să ne căsătorim.Şi am zis: Eu am 5.000 de lei, că atâta costă un divorţ, am 5.000 de lei deoparte, ne căsătorim şi, după ce terminăm, dacă tu vrei să ne despărţim, ne despărţim. Pe mine mă aşteaptă un cârd, acolo! Şi, uite aşa, am rămas împreună glumind aşa, din vorbă în vorbă, nu ştiu când au trecut anii,.”, a declarat Andrei Ionescu.

Totodată, cuplul își vizitează fiul o dată pe an și tot de atâtea ori vine el în țară.Fericirea vieţii noastre a fost momentul în care a venit pe lume fiul nostru. O dată pe an vine băiatul şi o dată mergem noi”, a completat soțul Ilenei Stana Ionescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×