Veşti proaste pentru Elena Udrea! Din Costa Rica, a băgat o staţiune în insolvenţă

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
21/02/2019, 11:23
Veşti proaste pentru Elena Udrea! Din Costa Rica, a băgat o staţiune în insolvenţă GALERIE FOTO
Elena Udrea a băgat o stațiune în insolvență, din Costa Rica

După eliberarea sa, care a avut loc în decembrie, Elena Udrea, aflată în Costa Rica, s-a relaxat, dar s-a ocupat și de afacerile sale. Fostul ministru a băgat o stațiune în insolvență. Este vorba despre Compania Băi Boghioș, din Sălaj.

Politicianul este cel mai mare acționar al companiei și acum își cere însolvența după ce firma a strâns datorii de peste 14,3 milioane de lei. Udrea a hotărât să investească în stațiunea turistică Băile Boghiș în urmă cu cinci ani.

Elena Udrea a băgat în insolvență, din Costa Rica, o stațiune în insolvență

Scopul acesteia a fost de a scoate profit de pe urma turiștilor români care merg spre Ungaria. Jumătate din stațiune este deținută de blondină, 40% deținute de Nadine-Magda Stanca, 10% Veronica Elena Stanca, iar atribuțiile de administrator sunt îndeplinite de septuagenara Maria Ciurte.

Veşti proaste pentru Elena Udrea! Din Costa Rica, a băgat o staţiune în insolvenţă
Politicianul este cel mai mare acționar al companiei și acum își cere însolvența după ce instituția a strâns datorii

Pentru a evita sau stopa executările silite aprobate recent de instanță, toate părțile implicate au depus luni, 18 februarie 2019, o cerere în instanță. Mai exact, este vorba despre deschidere procedurii de insolvență, demers ce a condus la constituirea Dosarului nr. 135/84/2019.

Veşti proaste pentru Elena Udrea! Din Costa Rica, a băgat o staţiune în insolvenţă
Udrea a hotărât să investească în stațiunea turistică Băile Boghiș în urmă cu cinci ani

Momentan, Tribunalul Sălaj nu a stabilit primul termen de judecată, însă sunt șanse ca acestă cerere să aibă loc chiar săptămâna aceasta, dat fiind faptul că termenul prevăzut de lege este de maximum 10 zile.

Băi Boghioș SRL a raportat o scădere a cifrei de afaceri și pierderi după ce fostul ministru nu a mai fost atât de activă, așa că în 2017 a fost finalizat cu capitaluri proprii negative, de -287,490 lei, împotriva faptului că societatea deține active imobilizate de 13,45 milioane de lei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×