Categorie: Autor:

Veşti proaste pentru toţi bugetarii din România! Ce se întâmplă la sfârşit de an!

Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, a precizat, marţi, pe Facebook că 27, 28 şi 29 decembrie nu vor fi declarate zile libere pentru bugetari. Anunţul vine după ce presa a publicat un proiect de hotărâre de guvern în care se propunea ca cele trei zile lucrătoare dintre Crăciun şi Revelion să fie libere.

Lia Olguţa Vasilescu a subliniat că este necesar ca aceste zile să fie lucrătoare. „27, 28, 29 decembrie NU vor fi zile libere! Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale nu a elaborat vreo hotărâre de guvern in acest sens şi nici nu intenţionează sa o facă. Aceste zile sunt foarte importante pentru ordonatorii de credite care trebuie sa închidă anul bugetar şi este necesar ca Trezoreria sa lucreze”, a explicat ministrul Muncii pe Facebook.

Veşti proaste pentru bugetari! Lucrează pe 27, 28 şi 29 decembrie!

Presa a prezentat, luni, un proiect de hotărâre de guvern care prevedea ca, anul acesta, românii să beneficieze de vacanţă prelungită de Sărbători.

Pe lângă liberele de Crăciun şi Revelion, adică 25 – 26 decembrie şi 1 şi 2 ianuarie, bugetarii ar fi beneficiat de alte trei zile libere. Potrivit unui proiect de HG citat de Prolex, 27, 28 şi 29 decembrie ar fi fost declarate zile libere.