Veşti bune pentru Florin Busuioc! A fost scos de la Terapie Intensivă şi vorbeşte normal

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
13/11/2018, 10:17
Veşti bune pentru Florin Busuioc! A fost scos de la Terapie Intensivă şi vorbeşte normal GALERIE FOTO
Veşti bune pentru Florin Busuioc! Imagine realizată cu îndrăgitul prezentator de la Pro TV, în timpul rubricii meteo

Florin Busuioc începe să îşi revină după ce a suferit un infarct la Craiova, acolo unde participa la un spectacol. I-a fost acordat imediat primul ajutor, după ce i s-a făcut rău pe scenă, apoi a fost transportat la spital cu un elicopter SMURD. A fost ţinut la Terapie Intensivă pentru mai multe zile, iar acum au venit şi veştile bune, şi „Busu” a fost mutat într-un salon.

Asta înseamnă că prezentatorul meteo de la Pro TV este acum în afara oricărui pericol, după ce a depăşit momentele critice. Florin Busuioc a primit în ultimul timp mesaje de încurajare de la toţi prietenii săi, printre care şi Cornelia Patrichi, fosta dansatoare”Busu, mâine dimineaţă vreau să te văd pe post (chiar dacă uneori băteai „apa-n piuă „). Trezeşte-te cât mai repede, să vezi câtă lume te iubeşte! Toţi vrem o vreme splendidă pentru tine”.

Veşti bune privind starea de sănătate a lui Florin Busuioc

Informaţiile despre starea lui Florin Busuioc sunt îmbucurătoare, după ce un apropiat de-al vedetei Pro a mărturisit că acesta va fi extrenat dacă starea sa va continua să se îmbunătăţească: ”Busu a depăşit momentele grele, de aceea, a şi fost mutat într-un salon normal. Să sperăm că, în curând, va fi şi externat. Pacientul trebuie să stea liniştit şi doar cei mai apropiaţi oameni din familie pot să între la el”, au spus apropiaţii lui Florin Busuioc .

Florin Busuioc în timpul unui interviu. Prezentatorul meteo de la Pro TV discută cu presa
Florin Busuioc discută cu un jurnalist în timpul unui interviu

Medicii îi recomandă lui Florin Busuioc să aibă grijă de el şi după ce va fi externat, atunci când se va decide acest lucru. După ce a trecut prin adevărate clipe de coşmar, prezentatorului Pro TV i se recomandă să stea liniştit, să evite oboseala, stresul şi va urma un tratament medicamentos corespunzator.

Florin Busuioc a suferit un infarct pe scena din Craiova, după care a fost transportat cu elicopterul la Fundeni. „Busu” se află acum într-un salon al spitalului, după ce a fost scos de la Terapie Intensivă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×