Vești bune pentru fanii Stranger Things! Netflix a lansat teaserul sezonului 4

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
14/02/2020, 17:34
Vești bune pentru fanii Stranger Things! Netflix a lansat teaserul sezonului 4
Netflix anunță sezonul 4 al serialului Stranger Things. Sursa foto: Facebook

Avem vești noi și cât se poate de bune pentru fanii Stranger Things, unul dintre cele mai îndrăgite seriale ale momentului. Netflix, serviciul de streaming care se bucură de milioane de utilizatori din întreaga lume a dat deja startul producției sezonului cu numărul patru, așa că povestea merge mai departe. În plus, judecând după teaserul lansat recent, putem spune fără teama de a ne înșela că se anunță mai palpitantă și plină de suspans ca oricând.

Stranger Things revine cu sezonul 4. Hopper este viu și nevătămat

Surprizele nu se opresc, însă, aici. Hopper, personajul principal, este mai viu ca oricând și se pregătește de noi aventuri. Înainte de a-și salva orășelul natal de forțele supranaturale care amenință soarta locuitorilor, eroul nostru trebuie să scape din pustietatea în care a fost aruncat. Iar misiunea nu este deloc ușoară, pentru că în Rusia pericolele pândesc la orice pas.

Suntem încântaţi să confirmăm în mod oficial că ne aflăm în plin proces de producţie pentru «Stranger Things» 4 – dar şi mai încântaţi să anunţăm întoarcerea lui Hopper. Cu toate că veştile nu sunt deloc bune pentru americanul nostru; el este prizonier departe de casă, în pustietatea înzăpezită din Kamchatka, unde se va confrunta cu pericole atât umane, cât şi de altă natură.

În acelaşi timp, în State, o nouă teroare este pe cale să iasă la suprafaţă. Ceva îngropat de mult, ceva ce leagă totul…”, este mesajul care însoțește teaserul publicat de cei de la Netflix.

Stranger Things, serialul fenomen cu 30 de nominalizări la premiile Emmy

Lansat în vara anului 2016, Stranger Things a reușit să cucerească în foarte scurt timp milioane de utilizatori Netflix din întreaga lume. Celei trei sezoane difuzate până în momentul de față i-au lăsat pe fani cu gurile căscate, datorită poveștii din jurul dispariției unui băiețel, caz aparent banal care dezvăluie experimente secrete, dar și forțe supranaturale cutremurătoare.

Totodată, serialul a primit de-a lungul timpului nu mai puțin de 30 de nominalizări la premiile Emmy, reușind să își adjudece 6 trofee. Mai mult decât atât, în ultimii patru ani a fost aproape să își adjudece și Globul de Aur, ceea ce demonstrează cu vârf și îndesat, dacă mai era nevoie, că vorbim despre una dintre cele mai de succes producții ale tuturor timpurilor.

Din distribuţie fac parte, între alţii, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard şi, bineînțeles, Winona Ryder. În ceea ce privește echipa de producție, scenariul și regia poartă semnăturile fraților Matt şi Ross Duffer, care au mai lucrat în trecut pentru Wayward Pines (Fox) şi au scris şi regizat Hidden, filmul horror al celor de la Warner Bros.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×