Vestea uriașă primită de Răzvan Ciobanu cu patru zile înainte să moară. Lucrul care îi putea schimba viața

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
22/05/2019, 11:28
Vestea uriașă primită de Răzvan Ciobanu cu patru zile înainte să moară. Lucrul care îi putea schimba viața GALERIE FOTO
Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața într-un tragic accident. Cu 4 zile înainte primise o veste bună Sursa foto: Facebook.com

Celebrul designer Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața în urma unui accident auto, în prima zi de Paște, pe 29 aprilie, pe drumul dinspre Săcele spre Năvodari. Designerul se întorcea de la Mamaia unde nu găsise loc de cazare. Cu doar câteva zile înainte să moară a primit o veste care i-ar fi schimbat complet cursul vieții.

Răzvan Ciobanu a obținut o reconversie profesională

Controversatul designer, Răzvan Ciobanu, a primit vestea că va pleca la Madrid, Spania unde urma să facă un curs de reorietare profesională. Cu doar patru zile înainte de a muri în tragicul accident rutier, Răzvan Ciobanu a primit o bursă în valoare de peste 700 de euro pentru o reconversie profesională, potrivit okmagazine.ro.

Cursul urma să dureze câteva luni bune și acest timp i-ar fi dat șansa să înceapă o viață nouă, fără distracțiii în cluburi până în zori și mai ales, fără droguri. Potrivit site-ului Ministerului Educației și Formării profesionale din madrid, cursul ar fi trebuit să înceapă în luna iunie.

Designerul a mai plecat din țară în anul 2010, la scurt timp după ce a închis atelierul, iar datoriile și creditorii au început să îl caute pentru a-și recupera banii. În anul 2010, creatorul de modă a fost vizat de procurori după ce ar fi luat cocaină de la dealeri. Polițiștii urmăreau în perioada respectivă o reţea de traficanţi de droguri în cluburile din Capitală şi în hoteluri de lux.

Răzvan Ciobanu a mai ,,dispărut” din țară în anul 2010
Designerul, Răzvan Ciobanu, se gândea să plece din țară și să își schimbe jobul
Sursa foto: Fafecbook.com

Declarațiile prietenilor după ce designerul a încetat din viață

Răzvan Ciobanu a fost plecat timp de un an, iar când s-a întors în țară a fost foarte dornit să se relanseze în afaceri. În plus, Răzvan Ciobanu a spus că a renunțat la droguri definitiv. Designerul a mărturisit că i-ar fi plcăut să se retragă la pensie undeva în sudul Franței, într-o locație iubită de milionarii lumii.

„Excelentul designer Răzvan Ciobanu a plecat dintre noi în urma unui tragic accident de maşină. Îl ştiam pe Răzvan de când avea 15-16 ani şi scria despre modă. Pt mine – întâi pt Radio Tinerama şi apoi la cotidianul Curentul. A fost printre primii jurnalişti de modă din România – şi asta la o vârstă atât de fragedă. Apoi şi-a asumat rolul de designer. A debutat magistral la Iaşi – Romanian Fashion Week. A fost revelaţia modei româneşti încă de la început, cu colecţii năucitoare. Apoi show-urile lui de la Sala de Sport (Floreasca) şi de la clădirea părăsită de lângă Observatorul astronomic – cel puţin ele – rămân unele dintre cele mai reuşite evenimente şi colecţii de modă românească din toate timpurile. Respect. Un pasionat, un designer cu har şi un om adevărat – cu toate ale lui – ne-a părăsit”, a declarat Alin Gălăţescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×