Veste uriașă pentru Elena Udrea! Informații de ultimă oră de la avocatul fostului ministru

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
10/01/2019, 14:46
Veste uriașă pentru Elena Udrea! Informații de ultimă oră de la avocatul fostului ministru
Avocatul Elenei Udrea, detalii uimtoare despre fostul ministru.

Veronel Rădulescu , susținătorul legal al acesteia, a spus în exclusivitate informații despre statulul de refugiat al acesteia. În cadrul emisiunii moderate de Victor Ciutacu, avocatul Elenei Udrea a vorbit despre decizia autorităților din Costa Rica de a-i oferi sau nu statului de refugiat blondei.

Elena Udrea și Alina Bica au fost eliberate din închisoarea de maximă siguranță pentru femei din Costa Rica la finele anului 2018, chiar înainte de Crăciun. Instanța a decis ca cele două să fie suspendate.

Elena Udrea, veste uriașă! Avocatul acesteia aduce informații exlclusive despre statutul de refugiat

Fostul ministru a primit  veste bombă! Veronel Rădulescu a vorbit în exlusivitate, în emisiunea lui Victor Ciutacu, despre statului de refugiat al Elenei Udrea.„Joi este şedinţa a comisiei, în cadrul tribunalului administritativ, pentru acordarea statutului de refugiat. Joi credem că se va pronunţa în mod pozitiv stabilind statutul. Am şi informatii pozitive în acest sens. În condiţiile în care ai fost condamnat de o instanţă compusa nelegal, iar asta o spune CCR”, a declarat Veronel Rădulescu, avocatul fostului ministru, la România TV.

Elena Udrea și Veronel Rădulescu
Elena Udrea și Veronel Rădulescu

De asemenea, jurnaistul Gustavo Fallas a explicay cum vor decurge lucrurile în Costa Rica și ce va urma pentru Alina Bica și Elena Udrea. Atât Udrea, cât şi Bica şi-au prezentat deja motivele pentru care vor să rămână în Costa Rica într-o şedinţă pe care au avut-o anul trecut. Acolo şi-au spus motivele şi argumentele pentru care vor să rămână aici. Acum rămâne să vedem dacă cei din Comisie vor decide să le dea sau nu statutul de refugiat. Prima dată le-au respins aceste cereri, dar Tribunalul Administrativ a decis să se reverifice aceste cazuri. Ce s-ar putea întâmpla dacă le respinge din nou? Ei bine, au oportunitatea să facă din nou apel. Ba mai mult, contează pe o avocată, Vanessa Leandro, care a făcut parte din biroul Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi din Costa Rica, deci ea cunoaşte foarte bine subiectul de refugiu, a declarat jurnalistul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×