Veste importantă pentru toți abonații RCS – RDS. Ce se întâmplă cu rețeaua după demiterea guvernului

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
24/10/2019, 16:31
Veste importantă pentru toți abonații RCS – RDS. Ce se întâmplă cu rețeaua după demiterea guvernului
Abonații RCS-RDS primesc o veste bună după măsurile anunțate de PNL. Sursa foto: realitatea.net
Veste bună pentru toți abonații RCS-RDS odată cu anunțarea noului program de guvernare din partea PNL. Acesta are printre obiective lansarea licitației pentru frecvențele 5G din România, pentru compania Digi Mobil și nu numai. Vizați sunt și clienții rețelelor Telekom, Orange și Vodafone.

Veste bună pentru abonații rețelelor de telefonie mobilă

ANCOM precizase recent că nu este clar dacă licitația pentru rețelele 5G se va demara în acest an, având în vedere haosul creat de demiterea guvernului și semnele de întrebare privind instalarea noului cabinet, însă speranțele cresc acum după ce programul PNL a fost publicat.
Nu se știe cu exactitate când s-ar putea demara această licitație, deoarece nu avem încă un guvern instalat. Cu toate acestea, vestea dată astăzi de PNL prin expunerea obiectivelor pe care le vrea atinse este una foarte bună atât pentru companiile de telefonie mobilă cât și pentru abonații la serviciile acestora.
rcs rds
Tot mai multe companii introduc rețeaua 5G pentru clienții lor. Sursa foto: TechSpot

Ce planuri are PNL pentru români

„Îmbunătățirea performanței companiilor de stat prin aplicarea prevederilor Legii 111/2016 privind guvernanța corporativă, listarea pe piața de capital a unui pachet de acțiuni la companiile unde statul este acționar (Hidroelectrica, Aeroporturi București), concentrarea investițiilor pentru realizarea proiectelor de infrastructură energetică (BRUA, gazoductul Iași – Ungheni – Chișinău) și sprijinirea dezvoltării 5G a sectorului de telecomunicații”,  sunt câteva dintre dorințele care reies din programul PNL, scrie idevice.ro.
Unele companii de telefonie, Digi Mobil și Vodafone mai precis, nu au așteptat vreun deznodământ privind situația politică din țară și au lansat rețeaua 5G deja. Așadar, Digi are deja un avantaj față de Orange și Telekom, care nu au lansat încă nimic pentru clienții lor.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×