Veranda Mall din București, evacuat în urma unei amenințări cu bombă. UPDATE

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
20/02/2020, 14:26
Veranda Mall din București, evacuat în urma unei amenințări cu bombă. UPDATE
Veranda Mall din București, evacuat în urma unei amenințări cu bombă. UPDATE. Sursa foto: Hepta

Veranda Mall din București a fost evacuat, joi, de urgență, în urma unei amenințări cu bombă, transmisă printr-un apel la 112.

Amenințare cu bombă la Veranda Mall din București

UPDATE: Autoritățile aunță că nu a fost găsit niciun material pirotehnic, după o căutare amănunțită în centrul comercial din București.

UPDATE: Perimetrul constituit rămâne închis, iar o coloană de zeci de mașini de poliție și pompieri sunt în continuare prezente la fața locului.

UPDATE:  Traficul se desfășoară cu dificultate în zona Obor, iar forțele de intrvenție fac verificări în interiorul centrului comercial Veranda Mall din București. Nu s-a stabilit momentan dacă alerta cu bombă este una reală sau nu.

Un apel la serviciul unic de urgență 112 anunța, miercuri, amplasarea unei bombe în Veranda Mall și București, anunță News.ro.

Forțele de intervenție ale SRI și ale Serviciului Pirotehnic din IGPR s-au deplasat de urgență la centrul comercial din Capitală, după ce a fost anunțată plasarea unei bombe în incinta mall-ului.

Oamenii legii se află acum la Veranda Mall din București, pentru a verifica informația conform căreia în incinta clădirii s-ar afla o bombă.

„A fost un apel la 112, o alerta cu bomba la mall Veranda in București. Poliția și echipa pirotehnica a SRI se afla la fața locului. Se întreprind măsurile specifice în astfel de situații. Revenim cu detalii pe măsură ce le avem” a spus purtătorul de cuvânt al SRI, Ovidiu Marincea.

Bomba ar fi amplasată undeva în interiorul centrului comercial

„Poliția decide asta, dar cel mai probabil da, vor fi evacuați oamenii” a precizat acesta.

Între timp, oamenii au fost evacuați din mall-ul situal în vecinătatea Pieții Obor din București.

”Astăzi, în jurul orei 12:20, o persoană a anuţat prin apel 112 că a pus un dispozitiv explozibil într-un mall din Sectorul 2. La faţa locului au sosit poliţişti care au procedat la evacuarea persoanelor prezente în locaţie şi de asemenea au fost aplicate restricţii rutiere în zonă”, a recizat Poliţia Capitalei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×