Vedetele din România, în doliu după moartea lui Mihai Constantinescu. Reacţii de la Dan Negru, Horia Moculescu şi alţii

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
29/10/2019, 22:33
Vedetele din România, în doliu după moartea lui Mihai Constantinescu. Reacţii de la Dan Negru, Horia Moculescu şi alţii
Vedetele, îndurerate de moartea lui Mihai Constantinescu. Sursa foto: stirileprotv.ro

Întreaga opinie publică din țara noastră s-a cutremurat la aflarea veștii că Mihai Constantinescu a încetat din viață, după cinci luni de suferință, perioadă în care s-a aflat în comă la Spitalul Floreasca din Capitală, ca urmare a stopurilor cardio-respiratorii pe care le-a suferit. Foști colegi de scenă, actori, sau jurnaliști, cu toții au transmis mesaje emoționante pe rețelele de socializare, de îndată ce medicii au făcut cumplitul anunț. .

Horia Moculescu, în lacrimi după moartea lui Mihai Constantinescu

Printe aceștia se numără și maestrul Horia Moculescu, care se declară șocat de dispariția „unuia dintre cei mai coloraţi baladeuri ai ultimelor decenii”. „Era un creator cu texte foarte directe, conforme firii lui, atitudinii lui faţă de viaţă. S-a luptat foarte mult cu viaţa. A avut o droaie de probleme în viaţa lui”, a declarat cunoscutul compozitor pentru Agerpress, rememorând, totodată, clipele petrecute alături de Mihai Constantinescu.

Am făcut turnee multe în ţară cu el, cu Olimpia Ţeicu, fără el, fără Ţeicu, numai el cu noi. Am fost cu el în Germania pentru un contract de două luni. Vă imaginaţi… I-am cunoscut familia, mama lui, sora lui. Era un om deschis, vesel. Făcuse Institutul de Educaţie Fizică şi Sport. Era sportiv. Şi, dacă avea ceva de spus, lua ghitara în mână şi cânta. Alt tip decât muzica folk. Era baladeur, baladeur… Se răreşte lumea în jurul meu. Şi, culmea, toţi sunt mai tineri – şi Mihai, şi Cristinoiu, şi Bogardo, şi Fugaru, şi Şuteu”, a mai spus Moculescu.

Dan Negru, reacție dură pe rețelele de socializare

La rândul său, Dan Negru s-a declarat șocat de vestea că Mihai Constantinescu nu mai este printre noi. De asemenea, într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, îndrăgitul prezentator TV „bate obrazul” televiziunilor din țara noastră, care nu acordă acestui subiect importanța necesară, considerând că interpreții de muzică ușoară sunt învechiți și nu se mai bucură de succesul de odinioară.

Vorbind despre moartea lui Mihai Constantinescu, o analistă zice acu’ la o tv de știri că artiștii oldies but goldies nu mai au succes…E habarnistă ! Generația goldies a muzicii ușoare nu duce lipsă de succes, de apariții media, de notorietate sau de săli de spectacole sold out. INFLUENȚA e marea pierdere a generației goldies.

In țările de lângă noi, legendele muzicale sunt influenceri in showbizul actual. Alla Pugacheva (70) face jocurile in Rusia, Lepa Brena (59) e regină in Serbia și Omega sunt influenceri puternici in Ungaria. Nu-i pun la socoteală pe cei ca Mc’Cartney (77) sau Mick Jagger (75) influenceri world wide. Nu faima, notorietatea sau sălile pline le-au fost luate ci influența”, a scris Dan Negru pe contul personal de Facebook.

Adriana Trandafir, mesaj emoționant

Și lumea teatrului este în doliu după moartea lui Mihai Constantinescu. Într-un interviu acordat recent, îndrăgita actriță Adriana Trandafir a vorbit despre momentele de neuitat petrecute alături de marele artist, care îi aducea mereu zâmbetul pe buze cu bancurile sale.

Drum bun, Mihai! Îi spuneam bancuri și el râdea foarte tare – râdea, râdea și, prezentam o emisiune la Kanal D, iar el spunea despre mine – uite, fata asta mă face să râd, tot timpul spune bancuri și mă face să râd. Și atunci eu i-am spus – nu îi spun un banc, ci o să fac un gest, pe care îl știam doar noi doi și atunci el a râs. Îmi pare rău, Dumnezeu să-l odihnească”, a declarat aceasta la Europa FM, vizibil afectată de tragica veste.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×