Categorie: Autor:

Vedeta, apariţie incendiară! Are sau nu are? Ce ruşine pentru Gina! Toţi bărbaţii şi-au dat coate! Ce se vedea prin rochia transparentă! Galerie foto

Gina Vlădău este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Manechinul în vârstă de 24 de ani s-a măritat în această vară cu unul dintre cei mai râvniţi burlaci autohtoni, Bogdan Vlădău. Deşi diferenţa de vârstă dintre ei este una considerabilă, 14 ani, iubirea a fost mai puternică şi au trecut peste orice prejudecată.

Recent, Gina, care este de profesie manechin, a avut o apariţie care a stârnit mult interes din partea celor din jur. Astfel, frumoasa blondă a îmbrăcat o superbă rochie semnată Roberto Cavalli. Trupul tras prin inel al tinerei a pus în valoare piesa vestimentară, care avea însă şi o mică… hibă! 

Ţinuta Ginei era sclipitoare, dar era şi foarte… transparentă! Şi cum o astfel de ţinută se poartă, de regulă, fără lenjerie intimă, bărbaţii care au putut-o admira pe doamna Vlădău au început să îşi dea coate cu subînţeles. Nimeni nu ştie cu siguranţă răspunsul, dar întrebarea care i-a măcinat pe toţi a fost: are sau nu Gina lenjerie sub rochiţă. Imaginile pot fi înşelătoare, dar vă puteţi face singuri o idee. Vezi fotografiile din galeria foto.