Valentina Pelinel, în vacanță cu micuțul Milan. Cum se răsfață soția lui Cristi Borcea

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
21/08/2019, 15:26
Valentina Pelinel, în vacanță cu micuțul Milan. Cum se răsfață soția lui Cristi Borcea
Valentina Pelinel, alături de Cristi Borcea și micuțul Milan. Sursa foto: click.ro

Valentina Pelinel încearcă să depășească toate momentele dificile de care a avut parte în ultima vreme, de dragul băiețelului său cel mare. În absența soțului Cristi Borcea, aflat din nou după gratii, unde execută o condamnare de cinci ani cu executare, frumoasa mămică îl răsfață din plin pe micuțul Milan, cei doi fiind surprinși distrându-se de minune pe litoralul românesc.

Valentina Pelinel, pe litoral cu micuțul Milan

Gemenele sunt foarte mici pentru escapade de acest gen, astfel că soția fostului acționar majoritar al clubului de fotbal Dinamo București a preferat să plece preț de câteva zile la Neptun, în compania fiului său mai mare, care a împlinit de curând frumoasa vârstă de trei anișori. De altfel, vedeta nu a putut rata ocazia de a-și duce băiatul într-un parc de distracții și, judecând după fotografia publicată recent, în care Milan râde cu gura până la urechi, putem spune că surpriza a fost una extrem de plăcută.

În plus, nu a fost nevoie de foarte mult timp pentru ca reacțiile fanilor să-și facă simțită prezența pe contul personal de Facebook al blondinei. „Vacanță plăcută, dragilor”, „Zâmbetul lui mami”, „Sunteți minunați”, „Sunteți frumoși, dar prințesele unde sunt?”, „Dulceață de copil”, „Ce băiat mare! Să vă aducă numai bucurii”, „La așa o mamă, așa copil, frumoși amândoi!”,  Arată-ne și prințesele!”, „Ce frumos este! Fetițele când ni le arăți?”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Valentina Pelinel din partea celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Valentina Pelinel, în vacanță pe litoral alături de fiul său, Mario. Sursa foto: libertatea.ro
Valentina Pelinel, în vacanță pe litoral alături de fiul său, Mario. Sursa foto: libertatea.ro

Cristi Borcea a fost condamnat la 5 ani de închisoare

În ciuda faptului că micuțul Milan și cele două fetițe gemene în vârstă de doar câteva luni îi aduc zâmbetul pe buze în orice clipă, fericirea Valentinei Pelinel nu poate fi completă în absența bărbatului iubit.

La doar 7 luni după eliberarea din penitenciar, Cristi Borcea s-a văzut nevoit să se întoarcă după gratii, în urma condamnării definitive primite în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri și plaje din Constanța și Mamaia, dosar căruia i-a „căzut victimă” și Radu Mazăre, fostul primar al orașului de la malul mării, care  a avut parte de o sentință mult mai aspră, fiind condamnat la 9 ani cu executare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×