Vacanță cu peripeții pentru Iulia Vântur! A prins-o cutremurul în Bali

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
19/07/2019, 11:51
Vacanță cu peripeții pentru Iulia Vântur! A prins-o cutremurul în Bali
Iulia Vântur a povestit prin ce momente a trecut în dimineața în care s-a produs cutremurul de 5.7 grade în Bali. Sursa foto: Instagram.com

Iulia Vântur a fost plecată zilele acestea în vacanță în Bali. Fosta prezentatoarea de televiziune a trecut prin momente cumplite după ce a fost trezită în zorii zilei de un cutremur de 5.7 grade pe scara Richter. Iubita actorului indian Salman Khan a povestit totul pe contul său de Instagram.

Iulia Vântur a fost surprinsă de cutremur în Bali

Iulia Vântur a fost surprinsă de cutremur în timpul vacanței din Bali. Fosta prezentatoare TV a povestit în urmă cu două zile pe contul personal de Instagram prin ce momente a trecut în dimineața în care s-a trezit în mijlocul unui cutremur de 5.7 grade pe scara Richter.

„Am avut parte de o alarmă în zorii zilei. Bali, locul unde mă aflu în acest moment, a fost zdruncinat de un cutremur cu magnitudine de 5,7 grade. O mie de gânduri mi-au trecut prin minte într-o secundă, dar am decis să-mi păstrez calmul și să am încredere că totul se va termina cu bine.”, a povestit iubita lui Salman Khan. 

Iulia Vântur a mai povestit că a simțit că totul se va termina cu bine. „Am simțit că nu mi se va întâmpla nimic și că răul va pleca la fel de repede cum a venit. Slavă Domnului că nimeni nu e rănit de data asta, totul a revenit la normal în câteva minute.”, a continuat fosta prezentatoare pe Instagram.

Iulia Vântur a povestit pe Instagram că i-au trecut zeci de gânduri prin minte, dar s-a liniștit și cutremurul a trecut repede. Sursa foto: Instagram.com

Fosta prezentatoare Iulia Vântur trăiește fiecare clipă

Iulia Vântur este de părere că uneori avem nevoie să ni se reamintească că viața este frumoasă și merită trăită la intensitate maximă. „Uneori avem nevoie de un reminder că trebuie să trăim. Așa că trăiește clipa.”, a fost sfatul româncei după ce a trecut prin emoțiile cutremurului din Bali.

Iulia Vântur a mărturisit că mai târziu, în aceeași zi s-a întâlnit cu Laura Cosoi venită tot în vacanță în Bali. „Mi-am văzut mai departe de planurile zilei, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, dar, sincer, azi mă simt mai vie ca oricând. Astăzi am făcut fotografii drăguțe și am mai descoperit puțin din frumusețea locului.”, a încheiat Iulia Vântur postarea emoționantă.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×