Va fi concediat Florin Busuioc de la PRO TV? Reacția oficială a postului despre Busu

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
11/12/2018, 12:47
Va fi concediat Florin Busuioc de la PRO TV? Reacția oficială a postului despre Busu
În prezent, Florin Busuioc este înlocuit la rubrica Meteo din cadrul postului de Ramona Păuleanu

În ultima perioadă s-a zvonit că Florin Bucusioc ar putea fi concediat de la Pro TV. Acestea vine în urma faptului că longevivul prezentator încă se recuperează în urma infarctului suferit luna trecută, astfel aceștia i-ar fi găsit și un înlocuitor. Conform adevărul.ro, ei fiind cei care au contactat reprezentanții postului pentru a clarifica situația, reprezetanții Pro TV au negat zvonurile apărute legate de încheierea colaborării cu iubitul prezentator al rubricii Meteo. Mai mult, aceștia au subliniat că știrea privind concedierea lui Busu nu conține urmă de adevăr.

De altfel, reprezentanții postului au precizat că în acest moment Busu se află doar în concediu medical. „Florin Busuioc se află în concediu medical şi se reface după intervenţia suferită în urmă cu câteva săptămâni. Ştirea conform căreia acesta ar fi fost concediat nu conţine nicio urmă de adevăr”, au declarat cei de la Pro TV.

Florin Busuioc nu va fi concediat de la Pro TV! ”Știrea cum că ar fi fost concediat nu conține nicio urmă de adevăr”

Va fi concediat Florin Busuioc de la PRO TV? Reacția oficială a postului despre Busu
În ultima perioadă s-a zvonit că Florin Bucusioc ar putea fi concediat de la Pro TV

În prezent, Florin Busuioc este înlocuit la rubrica Meteo din cadrul postului de Ramona Păuleanu, care a mai prezentat vreme și în trecut, fiind de altfel și reporter al postului. Vă reamintim că Busu a fost externat, la începutul lunii decembrie, de la Institutul Național de Boli Cardiovasculare C.C Iliescu, după ce a suferit un infarct și i s-au montat două stenturi la inimă. În acest moment, îndrăgitul prezentator trebuie să urmeze un tratament antiagregant, pentru a preveni posibilele accidente vasculare.

Va fi concediat Florin Busuioc de la PRO TV? Reacția oficială a postului despre Busu
Reprezentanții postului au precizat că în acest moment Busu se află doar în concediu medical

Totul s-a întâmplat pe data de 6 noiembrie, la finalul unui spectacol de teatru jucat pe scena Filarmonicii Oltenia din Craiova. Primele manevre de resuscitare au fost făcute de Alex Ciucă, care a fost coordonat prin telefon de un echipaj SMURD. Ulterior, Busu a fost transportat la Spitalul de Urgență din Craiova, loc în care dr. Paul Trașcă i-a montat un stent.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×