Vă amintiți de gemenele Cheeky Girls? Cum arată și ce au ajuns să facă azi Monica și Gabriela Irimia

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
28/01/2019, 14:39
Vă amintiți de gemenele Cheeky Girls? Cum arată și ce au ajuns să facă azi Monica și Gabriela Irimia GALERIE FOTO
Gemenele Cheeky Girls, Monica și Gabriela Irimia, arată impresionant și acum

Gemenele Cheeky Girls au devenit cunoscute în Marea Britanie, în anul 2002, după ce au apărut la o emisiune de talente. Din nefericire, celebritatea avea să le aducă și probleme de sănătate, astfel că cele două au ales să se retragă din lumina reflectoarelor. Acum, în vârstă de 36 de ani, au povestit despre toate întâmplările din perioada respectivă, în emisiunea ”Loose Women” de la ITV.

„În primii cinci ani de carieră am avut succes și ne-am trezit brusc că viețile noastre erau controlate complet de casa de discuri. Nu aveam timp liber, lucram 24 de ore pe zi, călătorind.

Gemenele de la Cheeky Girls, Monica și Gabriela Irimia, arată senzațional și acum

Mama noastră ne era impresar și încerca să aibă grijă de noi. Însă, era dificil, pentru că nu aveam viață socială, ceea ce a dus la apariția depresiei. Purtam haine largi și îi făceam pe toți să creadă că mâncăm. Am devenit competitive una cu cealaltă, reușeam să ascundem totul foarte bine. Odată ce te întâlnești cu această problemă, ea va rămâne mereu cu tine, dar acum o controlăm complet, ne este mai bine”, potrivit Daily Mail.

Vă amintiți de gemenele Cheeky Girls? Cum arată și ce au ajuns să facă azi Monica și Gabriela Irimia
Surorile Cheeky au devenit celebru după participarea la un show de talente

De asemenea, gemenele au vorbit și despre un moment amuzant acum, însă care atunci le punea bețe în roate. Conform spuselor lor, faptul că nuu aveau sâni era un real dezavantaj, lucru care le aducea și acuze pe această temă, așa că s-au decis să investească 100 de mii de lire în implanturi mamare.

Vă amintiți de gemenele Cheeky Girls? Cum arată și ce au ajuns să facă azi Monica și Gabriela Irimia
În anul 2002, cele două au intrat în lumina reflectoarelor

”În 2003, am lansat single-ul Touch My Bum. Am simțit presiunea, nu aveam sâni, ne puneam șosete în sutiene”, au povestit Monica și Gabriela Irimia. În prezent, Monica trăiește o poveste frumoasă de iubire alături de un englez pe nume Shaun Taylor, moștenitorul unei firme de arhitectură, iar Gabriela Irimia încă își caută jumătatea, după ce s-a despărțit de politicianul Lembit Opik.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×