Utilizatorii Netflix sunt revoltați! “Obsesii secrete”, filmul care i-a înspăimântat pe oameni

Bogdan Solomon   
în Filme
20/07/2019, 16:29
Utilizatorii Netflix sunt revoltați! “Obsesii secrete”, filmul care i-a înspăimântat pe oameni
Povestea tinerei Jennifer, protagonista noului film original Netflix a șocat întreaga lume. Sursa foto: Netflix

Netflix, una dintre cele mai cunoscute și apreciate platforme de streaming a „reușit” să înspăimânte oamenii din întreaga lume, grație noului său film. Este vorba despre producția proprie „Obsesii secrete”, care a creat o întreagă isterie în rândul cinefililor, chiar și cei mai mari împătimiți ai genului horror declarând că nu au mai putut dormi, din cauza scenelor înfricășătoare.

Netflix a băgat oamenii în sperieți

Pelicula o are drept protagonistă pe actrița Brenda Song, cunoscută publicului larg datorită aparițiilor în seriale difuzate de postul Disney Channel, printre care se numără și „Viața lui Zack și Cody”, unde i-a dat viață lui London Tripton. De data aceasta, Brenda o întruchipează pe Jennifer Williams, o tânără proaspăt căsătorită, care își pierde memoria, după ce este atacată de un necunoscut.

Pentru a o ajuta să se recupereze, soțul Russell o duce la casa lor îndepărtată din munți. Nu trece mult timp, însă și Jenny își dă seama că pericolele sunt departe de a se fi încheiat, mai ales că un detectiv controversat începe să investigheze cazul său.

Cinefilii au reacționat pe rețelele de socializare

La scurt timp după lansare, oamenii au luat cu asalt rețelele de socializare, arătându-se revoltați de scenele terifiante prezentate în film. În plus, mulți dintre cei care s-au încumetat să îl urmărească, susțin că au fost atât de înspăimântați, încât pur și simplu nu au mai reușit să doarmă.

Secret Obsession de pe Netflix a fost atât de bun, dar acum sunt pe bune terifiată și nu pot dormi. Woo hoo!”, „Secret Obsession îmi amintește că sunt cam speriată de bărbați”„Acest film cu Brenda Song m-a făcut să mă gândesc că sunt mulți psihopați în lumea asta… Sunt speriată” și „Filmul Secret Obsession m-a făcut să-mi fie frică pentru viața mea” , sunt doar câteva dintre reacțiile celor care au vizionat noua producție originală Netflix.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×