Untold 2019. Mai sunt câteva zile până la startul festivalului. Ce trebuie să știi înainte să ajungi acolo

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
21/07/2019, 14:20
Untold 2019. Mai sunt câteva zile până la startul festivalului. Ce trebuie să știi înainte să ajungi acolo GALERIE FOTO
Untold începe pe 1 august. Sursa fofo - facebook

Untold 2019. Mai sunt câteva zile până la startul festivalului și FANATIK îți spune tot ce trebuie știi înainte să ajungi acolo. Astfel, în primul rând vaeți nevoie de cazare. Posibilitățile, deși numeroase în urmă cu doar câteva luni, acum s-au redus dramatic. Căminele studențești din Cluj-Napoca sunt și în acest an cea mai accesibilă variantă de cazare pentru tinerii care vin la festival. Conform organizatorilor, fanii muzicii electro au la dispoziție mii de locuri de cazare în campusurile universitare din oraș.

Untold 2019. Mai sunt câteva zile până la startul festivalului

Campusul Universității Tehnice din Cluj-Napoca are un preț preferențial pentru show,  450 de lei pentru cele 4 nopţi, evident costul fiind de persoană. De remarcat încă să toate camerele beneficiază de duș și toaletă private, acces la bucătărie, paturi cu lenjerie, recepție și securitate și posibilitatea închiderii cu cheie. Pe booking.com, cel mai mare portal de cazări, lucrurile se schimbă.

Tarfifele în camere de hotel variază de la 1.000 de euro la aproape 2.000 de euro/4 nopți, de persoană. Pe durata festivalului se găsesc de închiriat și pensiuni, dar și apartamente, la prețuri care variază de la 2.000 de lei/4 nopți, de persoană, la 8.000 de lei/4 nopți, de persoană. După ce ți-ai rezolvat problema cazării trebuie să te asiguri că ai în regulă biletul de intrare.

Untold 2019. Mai sunt câteva zile până la startul festivalului. Untold
Ultima zi UNTOLD este 4 august. Sursa foto – facebook

Ce trebuie să știi înainte să ajungi acolo

În acest moment, abonamentele pentru cele 4 zile la festivalul Untold sunt deja istorie. Ultima șansă pentru cei care doresc să meargă la festival sunt abonamentele VIP, vândute în proporție de peste 90% și biletele de 1 zi.  Odată cu epuizarea abonamentelor General Access, biletele de 1 zi se vând într-un ritm accelerat, care depășește toate așteptările!

Organizatorii îi sfătuiesc pe cei care nu vor să rateze ediția aniversară, să consulte programul festivalului, și să opteze în cel mai scurt timp  fie pentru abonamentul VIP, fie pentru biletele  de 1 zi care ajung până la 95 de euro plus taxe pentru show-ul final. Organizatorii au pregătit pentru ediția din acest an surprize și experiențe pentru fanii festivalului care le vor depăși pe toate cele trăite până acum, în cele patru ediții de festival. Printre cele mai așteptate momente din acest an se numără super show-ul  lui Robbie Williams, show-ul unic Armin UNTOLD, mult așteptatul trio, 3 are Legend (Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike) dar și revenirea pe scena principală a lui Martin Garrix. Și David Guetta se reîntoarce la Cluj-Napoca pentru ediția aniversară a festivalului UNTOLD și promite un show incredibil.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×