Unde va avea loc nunta Teodorei Becali cu Mihai Mincu. Gigi Becali a scos din buzunar o mulţime de bani

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
11/10/2019, 12:22
Unde va avea loc nunta Teodorei Becali cu Mihai Mincu. Gigi Becali a scos din buzunar o mulţime de bani GALERIE FOTO
Nunta fiicei lui Gigi Becali va avea loc la Palatul Snagov. Sursa foto - facebook

Nunta Teodorei Becali cu Mihai Mincu va avea loc la Palatul Snagov într-un loc exclusivist. De altfel, prețul minim împiedică pe mulți să viseze la o asemenea ceremonie. Nu se pune problema banilor în cele două familii și Palatul a fost antamat pentru o petrecere care se anunță ca în povești. Este pentru prima oară când Gigi Becali se pregătește să devină socru mic, drept pentru care nu au existat limite la portofel.

Unde va avea loc nunta Teodorei Becali cu Mihai Mincu

Cei doi au vrut Palat, Palat au avut! După o discuție cu o agenție care se ocupă de nunți s-a ajuns la concluzia că Snagovul este locul potrivit pentru a găzdui un asemenea eveniment. Teodora s-a căsătorit civil cu tânărul afacerist Teodor Mihai Mincu, pe 10 octombrie. Aceștia trăiesc de ceva vreme o frumoasă poveste de dragoste, astfel că au făcut într-un final pasul următor. Cununia civilă va avea loc sâmbătă, alături de petrecerea mult așteptată de cei 700 de invitați, care au ales să se bucure în voie de evenimentul cel mai important din viața celor doi miri.

Gigi Becali nu s-a zgârcit, cum nu o face niciodată, și a ales tot ce a fost mai bun și mai scump pentru ziua deosebită a fiicei sale. Și de data asta a băgat mâna adânc în buzunar pentru nu mai puțin de 500.000 de euro. Nici nu este de mirare, pentru că afaceristul ar face orice și ar plăti oricât pentru ca nunta fiicei sale să fie exact pe placul ei. De altfel, atenție, doar pentru aducerea trupei sale favorite, Pindu, Becali a platit 20.000 euro.

Unde va avea loc nunta Teodorei Becali cu Mihai Mincu. Palatul Snagov
Peste 700 de invitați vor participa la eveniment. Sursa foto – facebook

Gigi Becali a scos din buzunar o mulţime de bani

A fost o întreaga poveste pentru că muzicanții erau inițial plătiți de un alt cuplu, care, în cele din urmă a acceptat oferta latifundiarului din Pipera. La nunta va participa si George Copos, iar Becali a dezvaluit ca l-a invitat si pe Nicolae Dica. Si alti oameni de fotbal sunt asteptati. Ca să vă faceți o idee despre cum va arăta evenimentul trebuie să știți că 25.000 de euro au costat numai decorurile florale ale locatiei.

Viitorul ginere al lui Gigi Becali are 28 de ani si este afacerist. Tânărul investeste acum in afaceri imobiliare in zona de est a Bucurestiului și pare să aibă succes mare pentru că locuințele lui se vând ca pâinea caldă.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×