Unde și-au făcut concediul Mircea Badea și Carmen Brumă. Galerie FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
19/08/2019, 13:56
Unde și-au făcut concediul Mircea Badea și Carmen Brumă. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Carmen Brumă și Mircea Badea și-au făcut un obicei de a-și petrece vacanța în Grecia. Sursa foto: verdict.ro

Mircea Badea și frumoasa lui iubită Carmen Brumă și-au făcut deja un obicei de a-și petrece vacanțele de vară în Italia sau Grecia. Vara aceasta au bifat o destinație turistică din Grecia, mai exact Santorini. Antrenoarea de fitness a postat pe paginile de socializare numeroase fotografii. 

Carmen Brumă și Mircea Badea, vacanță de vis în Grecia

Carmen Brumă și Mircea Badea tocmai s-au întors din vacanța petrecută în Santorini, Grecia. Nu de puține ori antrenoarea de fitness și-a luat iubitul și au plecat împreună peste hotare, în special în țări precum Italia, Spania sau Grecia. Carmen Brumă a postat pe rețelele de socializare, dar și pe blogul personal mai multe fotografii realizate în vacanță. VEZI GALERIE FOTO

Carmen Brumă și prezentatorul emisiunii ”În gura presei” s-au distrat de minune în vacanța petrecută pe meleagurile grecești. Carmen Brumă s-a fotografiat pentru prima dată pe o plajă cu nisip negru, etalându-și trupul sculptat la sala de fitness. Frumoasa blondină este de părere că „banii cheltuiți pe călătorii nu sunt niciodată irosiți”. Iubita lui Mircea Badea s-a fotografiat pe stânci, navigând cu barca sau când privea apusuri spectaculoase. Mircea Badea nu a postat fotografii din vacanță, însă apare în două clipuri filmate de iubita sa alături de Mugur Ciuvică. Prezentatorul TV a scris la descrierea celor două filmări „Sinteza zilei”.

Carmen Brumă și Mircea Badea tocmai s-au întors din vacanța petrecută în Grecia
Carmen Brumă și-a făcut numeroase fotografii în vacanța petrecută în Santorini, Grecia semn că s-a distrat de minune. Sursa foto: Facebook.com

Mircea Badea și Carmen Brumă, vacanță după vacanță

La începutul anului Mircea Badea și Carmen Brumă au fost plecați în vacanță în America. Prezentatorul emisiunii „În gura presei” și iubita sa s-au relaxat la plajă, au vizitat numeroase obiective turistice și s-au distrat pe măsură. Și de data aceasta cea care a atras toate privirile a fost tot antrenoarea de fitness care a fost lăudată de internauți pentru silueta de invidiat.

Vedeta este cunoscută pentru stilul de viață sănătos pe care îl ține, dar și pentru faptul că nu renunță la sport nici măcar în vacanță. Carmen Brumă a lansat pe piață două cărți despre sănătate și siluetă intitulate „Sănătoasă, suplă și sătulă”. Ambele cărți includ și DVD-uri. Oamenii îi cer adesea sfaturi despre nutriție și sport.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×