Unde lucrează acum soțul Oanei Roman! A fost șofer la florărie, iar acum a uitat acea perioadă

Ana Chivu   
în Stiri mondene
20/04/2019, 15:27
Unde lucrează acum soțul Oanei Roman! A fost șofer la florărie, iar acum a uitat acea perioadă GALERIE FOTO
Unde lucrează acum Marius Elisei, soțul Oanei Roman

Schimbările au venit repede în viața lui Marius Elisei. Soțul Oanei Roman a trecut de la statutul de șofer, la cel de șef. Marius are 31 de ani și se poate mândri cu o viață împlinită atât pe plan sentimental cât și pe plan profesional. Acesta se bucură din plin de fiica lui, Izabela și de căsnicia cu fiica lui Petre Roman. Deși a părut multă vreme că nimic nu-l mulțumește, acesta și-a găsit un loc de muncă stabil.

Unde lucrează soțul Oanei Roman?

Marius Elisei are doar 31 de ani și este mulțumit, în sfârșit, pe toate planurile. După ce a fost șofer la o florărie, acum este manager la o spălătorie de haine. Și pe strada Onei Roman a răsărit soarele!

În cursul zilei de joi, 18 aprilie, și-a lansat colecția de ochelari primăvară-vară Gucci. Vedeta a recunoscut atunci că soțul ei și-a găsit un nou loc de muncă, după ce anul trecut a fost: șofer la o florărie și manechin de ocazie la evenimente mondene. 

Unde lucreaază soțul Oanei Roman?
Unde lucreaază soțul Oanei Roman?

„Este manager la o firmă ce curăță hainele”

“Fetița este bine, este la grădiniță acum. Marius este la serviciu mai tot timpul acum, de la începutul anului este manager la o firmă ce curăță hainele. Muncește cam mult, am zile în care mă enervez uneori, dar îl înțeleg, pentru că îi place ceea ce face, pleacă dimineața pe la 8.30 și vine seara pe la ora 19.00, ceea ce înseamnă că în fiecare zi eu trebuie să o iau și să o duc pe Iza la grădiniță.

Firma unde lucrează Marius este pe locul 17 în lume, au primit și premiu pentru cele mai bune servicii din România în acest domeniu”, ne-a spus Oana Roman, care ne-a mai mărturisit cum o să își petreacă Sărbătorile Pascale: “Eu nu gătesc de fel nimic, dar o să vopsesc ouă roșii cu fetița, de restul se ocupă soacra, pentru că eu nu știu să gătesc. Noi de Paște nu prea stăm pe acasă, mergem prin vizite la oameni apropiați”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×