Unde locuieşte Florin Piersic! Marele actor are o casă galbenă aproape de Someş

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
27/10/2019, 19:14
Unde locuieşte Florin Piersic! Marele actor are o casă galbenă aproape de Someş GALERIE FOTO
Florin Piersic are o casă foarte aproape de râul Someș. Sursa foto - facebook

Nu mai este un secret unde locuieşte Florin Piersic! Marele actor a reusit sa stranga in cariera sa o mica avere, drept pentru care din banii castigati a investit o parte chiar in casuta visurilor. Maestrul stă aici alături de sotia sa, Ana. Cei doi locuiesc intr-o casuta, apropiata de Somes, pe o strada linistita si boema. Actorul isi traieste batranetea fericit si linistit, intr-o casa care este construită după indicațiile și gusturile lui

Unde locuieşte Florin Piersic!

Florin Piersic a fost numit de curând cetățean de onoare al municipiului Iași. Consiliul Local Municipal a luat această decizia la începutul lunii mai și a declarat că, distincția îi va fi oferită actorului în cadrul Festivalului Serile Filmului Românesc (SFR). Chiar primarul Mihai Chirică a ținut să-i ofere actorului titlul de cetățean de onoare. De altfel, ediția de anul acesta, cea cu numărul zece, a Festivalului Serile Filmului Românesc (SFR) i-a fost dedicată actorului.

„Florin Piersic este nu doar unul dintre marii noştri artişti, dar şi cel mai charismatic actor român. El nu este doar o prezenţă spectaculoasă. În cei peste 60 de ani de carieră cinematografică a reuşit să demonstreze că are un talent ieşit din comun. Nu de puţine ori Florin Piersic a venit la Iaşi şi de fiecare dată a spus că aici se simte ca acasă”, a declarat primarul orașului.

Unde locuieşte Florin Piersic! Casă
Casa lui Florin Piersic este vopsită în culoarea galben. Sursa foto – facebook

Marele actor are o casă galbenă aproape de Someş

Trebuie remarcat că de-a lungul timpului, actorul a mai primit titlul de cetăţean de onoare, în mai multe orașe din țară. Printre acestea se numără: Bacău, Cluj, Caracal, Sighet, Bucureşti, Baia Mare, Oradea, Galaţi sau Suceava. Mai mult de atât, Florin Piersic și actrița Maia Morgenstern au primit anul acesta ,,Premiul pentru întreaga activitate, în cadrul Galei UNITER (Uniunea Teatrelor din România) 2019.

Juriul care a acordat acest premiu a fost format din critici de teatru, Monica Andronescu, Oana Borş şi Mircea Morariu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×