Un turist grec a dat nas în nas cu ursul pe Transfăgărășan! Bărbatul a ajuns de urgență la spital!

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
25/07/2019, 16:34
Un turist grec a dat nas în nas cu ursul pe Transfăgărășan! Bărbatul a ajuns de urgență la spital! GALERIE FOTO
Turist grec speriat de urs pe Transfăgărășan

Un turist grec care se plimba cu motocicleta pe Transfăgărășan a ajuns de urgență la spital, după ce în fața sa a apărut un urs! Bărbatul s-a speriat și a tras de ghidon, așa că s-a prăbușit cu motocicleta! Prietenii i-au sărit imediat în ajutor și au speriat ursul, care s-a făcut nevăzut imediat după incident, potrivit România TV.

Turist grec speriat de urs pe Transfăgărășan

Prietenii bărbatului au sunat de urgență la 112, iar un elicopter SMURD s-a deplasat la fața locului, unde medicii i-au acordat primul ajutor turistul grec care a dat nas în nas cu ursul!

Bărbatul a fost dus de urgență cu elicopterul la spitalul din Curtea de Argeș, pentru a primi îngrijiri medicale. Se pare că turistul grec ar fi suferit mai multe răni, printre care și o fractură la un picior.

Turist grec speriat de urs pe Transfăgărășan
Turist grec speriat de urs pe Transfăgărășan

Bărbatul a fost dus de urgență la Spitalul din Curtea de Argeș

Oamenii din zonă s-au plâns autorităților că din ce în ce mai mulți urși au apărut în zonă, iar localnicii au cerut relocarea animalelor. Se pare că nu mai puțin de șase urși au fost văzuțit dând târcoale prin zona respectivă! Oamenii spun că motociclistul a avut noroc cu prietenii săi, care au speriat ursul înfometat, deoarece acesta ar fi putut să-l atace pe bărbat!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×