Un terapeut de la Direcția de Protecție a Copilului din Vaslui este suspectat că a sedus o fată de 14 ani

Adrian Ilie   
în Stiri de ultima ora
21/02/2020, 18:48
Un terapeut de la Direcția de Protecție a Copilului din Vaslui este suspectat că a sedus o fată de 14 ani
Doi bărbați sunt cercetați pentru relații sexuale cu un minor/ Foto: Hepta

Un terapeut, angajat al Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului din Vaslui, este acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu o fată de 14 ani. Aceeași acuzație i se aduce și unui antrenor de fitness, scrie ” Adevărul”.

Escapadă la hotel

În luna decembrie anul trecut, la poliția din Vaslui a fost înregistrată o plângere penală în care au fost sesizate infracțiunile sexuale cărora fata le-ar fi căzut victimă.

Elevă în clasa a VIII-a, fata a povestit unui educator faptul că s-ar fi culcat cu un antrenor de fitness și apoi cu un terapeut ocupațional de la DGASPC Vaslui.

Acesta din urmă, fiu al unui om de afaceri din Bârlad, ar fi convins-o pe fată să meargă cu el la un hotel din oraș.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu minor”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui. Surse neoficiale citate de ”Adevărul” susțin că fratele antrenorului de fitness ar lucra la Poliția din Bârlad.

Reacție promptă la Direcția de Protecția Copilului

Sesizarea poliției a fost făcută la inițiativa DGASPC Vaslui.

Minora a relatat educatorului, care de îndată a anunţat psihologul şi potrivit, procedurilor a fost s-a realizat şedinţa de caz, în urma căreia am şi sesizat Poliţia. Angajatul acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu minora este terapeut ocupaţional într-un alt centru din cadrul complexului, decât cel unde este aceasta instituţionalizată. La nivelul DGASPC a fost demarată ancheta disciplinară şi până la finalizarea acesteia, salariatul a fost transferat într-un centru unde nu interacţionează cu minori”, a spus Irina Câmpeanu, purtător de cuvânt al DGASPC Vaslui.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×