Un tănâr, prins la furat într-un magazin din Arad, a sărit la bătaie! VIDEO

Un tânăr care a fost prins la furat dintr-un magazin din Arad a sărit și la bătaie! Imaginile înregistrate pe camera de luat vederi sunt revoltătoare. Întâmplarea a fost făcută vizibilă de un arădean care a postat imaginile scandaloase pe pagina sa de Facebook. Filmul întâmplărilor arată așa: bărbatul se chinuie să fure produse, iar când este descoperit de paznici, aruncă în ei cu tot ce prinde la mână. Imaginile surprinse arată că panica și furia omului, care a fost deconspirat, a fost atât de mare încât acesta a golit rafturile de marfă tot aruncând în gardianii alimentarei. Bărbatul care a făcut publice imaginile, a inserat și un mesaj lângă clip.

Potrivit spuselor lui, cazurile de acest gen sunt cotidiene la noi. ”Nu zic ca e incredibil, pentru că nu e; asta e realitatea, din pacate! Astfel de cazuri sunt cotidiene, pe la noi. Cel pe care îl vedeți este una din scursurile sociale care trăiește pe spatele celor harnici”, spune bărbatul care a postat filmarea pe contul său de socializare, conform opiniarimisoarei.ro.

Un tânăr a fost prins la furat într-un magazin din Arad și a sărit la bătaie!

De altfel, acesta mai explică și că bărbatul obișnuiește să facă asta, însă nu e interesat de faptul că e prins, căci consecințele pentru acțiunile lui nu apar. ”Tipul fură zilnic, însă nu îl intereseaă că este prins, pentru că nu i se întâmplă nimic. În plus, este și foarte violent. A încercat să lovească cu o bară metalică patronul unui magazzin, a lovit paznicii cu sticle, a spart tot ce a prins într-o altă alimentară și este tot printre voi, pe stradă”, a mai spus omul. De asemenea, acesta a mai precizat și motivul pentru care un om care fură nu primește nici măcar o amendă. ”De ce? Pentru că legile sunt făcute de hoți!”, a încheiat Cristi Cotuna.